Mehmet Şirin Aksoy kim?

İçindekiler:

  1. Mehmet Şirin Aksoy kim?
  2. Saralların reisi kim?
  3. Tarzanlar Çetesi kimdir?
  4. Fatih Saral kimdir ne iş yapar?
  5. Mustafa Saral kimdir?
  6. Gannemoğlu kimdir?
  7. Saral ailesi nereli?

Mehmet Şirin Aksoy kim?

1980'li yıllarında Adana'da tombalacılık yapan Mehmet Şirin Aksoy'un kurduğu Şirinler Çetesi, ilk olarak 1999'da 7 gün süren operasyon sonrası çökertildi. ... 2001'de sonuçlanan davada 6 çete üyesi cezası alırken, çete lideri 21 yıla mahkum oldu.

Saralların reisi kim?

Türkiye'nin en büyük suç örgütlerinden olan Sarallar grubunun eski lideri Hüseyin Saral olarak gösterilmektedir. Karadeniz'den çıkan en büyük mafya babalarından biri olarak gösterilen Sarallar grubunun eski lideri Hüseyin Saral, 'Hüsyin Ağa' olarak bilinmektedir.

Tarzanlar Çetesi kimdir?

Adana'da dün yoğun güvenlik önlemi altında önce iki kişinin öldürülüp beş kişinin yaralandığı Debboy Caddesi'ne götürülen çelik yelek giydirilmiş çete üyeleri İskender Hasırcı, Levent Özcanlı, Özkan Özçin, Mahir Güneri, Turgay Özcanlı, Hanifi Tezkorkmaz ve Resul Demirci, olayları nasıl gerçekleştirdiklerini anlattı.

Fatih Saral kimdir ne iş yapar?

Kökeni Osmanlı Devleti'nden günümüze dayanan, Karadeniz'in büyük ailelerinden biri olan SARAL AİLESİ'nin mensubudur. Fatih Saral, ülkesine hizmet etmeyi görev olarak benimsemiş bir insanıdır. Özellikle memleketi olan Of'ta ve Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli yatırımları bulunmaktadır. BAŞAK ÇAY'ın kurucusudur.

Mustafa Saral kimdir?

Mustafa Saral, Başakşehirspor futbol kulübünün yönetim kurulu üyesidir. Aynı zamanda Fenerbahçe SK kongre üyesidir. Mustafa Saral, 2014 yılında Başakşehirspor futbol kulübünün asbaşkanlığına geldi. Aynı zamanda profesyonel futbol şube sorumlusu oldu.

Gannemoğlu kimdir?

Gannemoğlu, Kadirli ve Ceyhan ilçeleri başta olmak üzere bir çok bölgede ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla bilinen bir isim. İşadamı Gannemoğlu, imkanı olan herkesin ihtiyaç sahiplerine kol-kanat germesi gerektiğini de dile getirdi.

Saral ailesi nereli?

Aile, Karadeniz'in pek çok yöresine (Of, Arsin, Trabzon, Giresun, Artvin, Rize) yayılmakla beraber, çoğunluk olarak İstanbul'da yaşamaktadır. Soyadı Kanununa istinaden Sarıalioğlu soyadı önce genel olarak Saral soyadıyla değiştirilmiştir.