Rüyada polis nedir?

İçindekiler:

  1. Rüyada polis nedir?
  2. Rüyada polis olduğunu görmek ne anlama gelir?
  3. Sivil polis olduğunu görmek ne anlama gelir?
  4. Rüyada askeri kıyafet giymek ne demek?
  5. Rüyada askeri araç görmek ne demektir?

Rüyada polis nedir?

Rüyada polis görmek, rüya tabirlerinde genel olarak iyi ve üst makamlara erişmek olarak yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında bir polis görmesi, rüya sahibinin çalıştığı iş yerinde en üst makama erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis olduğunu görmek ne anlama gelir?

Polis olduğunu görmek, kötü niyetli ve kendini sevmeyen kimselere karşı uyanık olmaya işarettir. Bu yüzden polis olmayan kimsenin rüyasında kendisini polis olarak görmesi bazı konularda dikkatli olması gerektiğini ifade eder. Kişinin rüyasında polis olduğunu görmesi, dürüst ve namuslu bir hayat sürmeye işarettir.

Sivil polis olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyasında sivil polis olduğunu gören kişinin mesleğinde önemli ve yüksek noktalara geleceğine rivayet edilir. Kişi, her yerde adı ve sözü geçen, kendisinden çekinilen ama bir o kadar da saygı duyulan kimse olacak demektir.

Rüyada askeri kıyafet giymek ne demek?

Rüyada asker kıyafeti giymek, erkekler için bazı huzursuzlukların ve tartışmaların olmasına, işinizde size husumet duyan bir kimse ile kavga edeceğinize; kadınla için bazı menfaatlere, yeni arkadaşlıklar edinmeye ve dostluklar kurmaya işarettir.

Rüyada askeri araç görmek ne demektir?

Rüyada askeri araç görmek, geleceğini düşünerek hareket etmenin, makam, mevki sahibi olmanın, huzurlu bir hayatının olacağının simgesi olarak görülür. Askeri araç görmek aynı zamanda meslek hayatında yaşanacak güzelliklerin, itibar sahibi olmanın, şana ve şöhrete kavuşmanın da alameti olarak görülür.