Farmasi CC krem mi BB mi?

İçindekiler:

  1. Farmasi CC krem mi BB mi?
  2. Pure Beauty BB Krem değişti mi?
  3. Kuru ciltler icin BB mi cc mi?
  4. Farmasi CC krem neye yarar?
  5. Farmasi CC Color Corrector ne işe yarar?
  6. Karma ciltler için BB krem mi CC Krem mi?

Farmasi CC krem mi BB mi?

Farmasi BB Krem'in vaadleri; Cildi canlandırır, kapatıcıdır, aydınlatır, nemlendirir ve korur. Farmasi CC Krem'in vaadleri; BB Krem'de olduğu gibi cildi canlandırır, kapatıcıdır, aydınlatır, nemlendirir, korur ve ayrıca cildin direncini arttırır. ... BB Krem, CC Krem'den daha çabuk matlaşıyor.

Pure Beauty BB Krem değişti mi?

Pure Beauty BB Cream SPF 50 Benim her daim favorilerimden Pure Beauty BB Krem, yeni versiyonunda Ivory ve Natural olmak üzere iki ton seçeneği sunuyor. Ambalajda oldukça büyük bir değişim var.

Kuru ciltler icin BB mi cc mi?

Ayrıca özellikle kuru ciltler bu ürünleri makyaj bazı olarak da kullanabilirler. Eğer hem nemlendirme hem renklendirme hem de güneşten koruma özelliği istiyorsanız BB ve CC kremleri tercih edebilirsiniz. ... Krem allıkları kuru ve karma ciltler kullanabilirler.

Farmasi CC krem neye yarar?

Farmasi CC Krem: İçeriğinde; yulaf özü, vitamin, mineral ve protein bulunan krem; SDF 25 koruma etkisi ile güneş ışınlarına karşı da önemli bir faktör oluşturmaktadır. Cildin rengini oldukça iyi dengeleme sağlıyor ve yaşlanma etkilerini de azaltıyor.

Farmasi CC Color Corrector ne işe yarar?

CC kremin Color Correcting olan açılımı yani Türkçe olarak renk düzenleme şeklinde satışa sunuldu. CC krem cilt rengi ve tonunu eşitleyici olarak biliniyor. Cilt lekelerinden ve kızarıklarından şikayetçi olanlar için üretilen bu krem, cilde fondöten kadar zarar vermemekle birlikte renk tonunu dengeliyor.

Karma ciltler için BB krem mi CC Krem mi?

BB Kremler; cildi korurken aynı zamanda fondöten kapatıcılığı sağlıyorlar. ... BB kremler yoğun yapıları nedeniyle karma ve yağlı ciltler için ağır olabiliyor, sivilce yapabiliyorken CC kremler daha hafif yapılarıyla bu cilt tipleri için çok daha ideal bir ürün.