18 yaşından küçük olanlar e devlet şifresi alabilir mi?

İçindekiler:

  1. 18 yaşından küçük olanlar e devlet şifresi alabilir mi?
  2. 16 yaşında e devlet şifresi alınır mı?
  3. E devlet 18 yaş altı alabilir mi?
  4. Kimler e devlet şifresi alamaz?
  5. 18 yaş altı e-devlet nasıl alınır?
  6. Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi nasıl alınır?

18 yaşından küçük olanlar e devlet şifresi alabilir mi?

18 yaş altı 15 yaşını doldurmuş olan her T.C. vatandaşı e-devlet şifresini şahsen başvurarak sadece PTT aracılığı ile almakta olup, kimlik bilgileri güvenliği nedeniyle internet üzerinden sms yoluyla da yenilenebilmektedir.

16 yaşında e devlet şifresi alınır mı?

Kimler e-Devlet Şifresi Alabilir? 15 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, mavi kartlılar ve yabancılar üzerinde T.C.

E devlet 18 yaş altı alabilir mi?

15 YAŞ ALTI KİMLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR e-DEVLET? Vatandaşlar nüfus müdürlüğüne gitmesine gerek kalmadan, velisi veya vasisi olduğu 15 yaşını tamamlamamış çocuklarının kimlik kartı başvurusunu e-Devlet üzerinden yapabilecek.

Kimler e devlet şifresi alamaz?

15 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Mavi kartlılar (5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun 28. maddesinde belirtilen yabancı ülke vatandaşları), Türkiye Cumhuriyeti yetkili makamlarınca verilmiş yabancı kimlik numarasına sahip yabancılar şifre alabilirler.

18 yaş altı e-devlet nasıl alınır?

kimlik numarasının bulunduğu fotoğraflı kimliğini (nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı, pasaport ve ehliyet, avukat kimlik kartı, mavi kart, ikamet tezkeresi) ibraz ederek şahsen ya da vekaleti olan kişi aracılığıyla (vekalette e-Devlet Şifresi almaya yetki olduğuna dair ibare bulunmalıdır) başvuru yaptıklarında PTT merkez ...

Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi nasıl alınır?

Adli sicil arşiv kaydı almak için adli sicil sorgulanırken kurum türü olarak resmi kurum seçilmelidir. Böylece arşivli sabıka kaydı çıkarılmış olunur. Savcılık veya Kaymakamlıktan alınacak adli sicil belgelerinde de arşiv bilgisi görünmektedir. Yani adli sicil arşiv kaydı için bu kurumlara da başvurulabilir.