Sir ağda nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sir ağda nerede kullanılır?
  2. Sir ağda bandı ne demek?
  3. Kartuş ağda hangi bölgelere uygulanır?
  4. Ağda hangi yönde sürülür?
  5. Sir ağda ısıtıcı nasıl kullanılır?
  6. Sir ağda bandı ısıtılır mı?
  7. Hazır ağda bantları nasıl kullanılır?
  8. Kartuş ağda nasıl yapılır?
  9. Ağda nasıl surulur?
  10. Egesir profesyonel ağda ısıtıcı nasıl kullanılır?

Sir ağda nerede kullanılır?

Uygulama alanları; koltuk altı, yüz, kol, bikini bölgesi ve gövdede uygulanacağı gibi aynı zamanda kadınlarda meme başı, kirpikler ve erkeklerde sakal dışında her yere uygulanır.

Sir ağda bandı ne demek?

Cildinizi derinlemesine temizleyerek ölü derilerden arındıran sir ağda, bu nedenle farklı cilt tiplerine uyumlu özel formüllerle üretiliyor. Veet'in tüm cilt tiplerine uygun ağda bantları, Shea yağından gelen yumuşaklığı ve kırmızı meyvelerin hoş kokusunu teninizde hissetmeniz için tasarlandı.

Kartuş ağda hangi bölgelere uygulanır?

Bacak, kol, koltuk altı gibi görece daha geniş bölgelerde kartuş ağdalar kullanılabilir. Cildinizin hassaslık derecesine göre farklı kartuş ağda çeşitlerinin yer aldığı setleri de satın alabilirsiniz.

Ağda hangi yönde sürülür?

Ağda bezini çekerken tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda cildinize paralel olarak ne hızlı ne de yavaş bir şekilde değil de tek seferde çekmeye dikkat edin.

Sir ağda ısıtıcı nasıl kullanılır?

1 Adım: Boncuk ağda da diğer ağdalar gibi ağda ısıtıcısında ısıtılmalıdır. Ağda ısıtıcısı iyice ısındığında içerisine 3 yemek kaşığı boncuk ağda konur. Boncuk ağdaların 15-20 dk bekletilmesi önerilir. Daha sonra oda sıcaklığı ayarına alınır.

Sir ağda bandı ısıtılır mı?

Sir ağda bantlarını birbirlerinden kolayca ayırabilmek için bantları elinizin arasında ovuşturarak bir süre ısıtınız. Bantları birbirinden yavaşça ayırınız. Bantlar birbirinden kolayca ayrılmıyorsa bir süre daha ellerinizin arasında avuşturarak ısıtmaya devam ediniz.

Hazır ağda bantları nasıl kullanılır?

Ağda bantlarını elleriniz içinde ovuşturarak ısıtın ve daha sonra ikiye ayırın. Ağda bantlarını tüylerin çıkış yönüne doğru yapıştırın. Ellerinizde bantın arasında boşluk kalmayacak şekilde cildinize tamamen yapıştırın ve tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekin.

Kartuş ağda nasıl yapılır?

Nasıl kullanılır: Kartuş ısıtıcı makinenin içerisine 1 adet kartuş ağda yerleştirip cihazı fişe takın. 40-45 dakika ısınmasını bekledikten sonra uygulamaya başlayabilirsiniz. Cildinize sürmeden önce 3 defa ağda bezine sürünüz. Bu sayede daha kolay sürülüm sağlarsınız.

Ağda nasıl surulur?

Yumuşattığınız ağdayı yapmak istediğiniz bölgeye bir spatula yardımı ile sürün ve tüylerin çıkış yönünün tersi bir şekilde çekin. Çekmeden önce ağdanın sürdüğünüz yere iyice yapıştığından emin olur. Eğer hava boşluğu kalmışsa ağdadan gerekli verimi alamazsınız. Ağdayı hızlıca ve tek seferde çekmeye de dikkat edin.

Egesir profesyonel ağda ısıtıcı nasıl kullanılır?

Egesir Profesyonel Sir Ağda Makinesi
  1. Profesyonel kullanım için üretilmiştir.
  2. Kullanımı : Ağdayı ısıtıcıya yerleştirin.Ağda kısa sürede kullanım kıvamına gelir. Kullanıma başlayın.
  3. Isı bölümünü kontrol eden ısı ayar düğmesi bulunmaktadır.Bu ayar düğmesi sayesinde kullanıcı,ısıtıcı bölümünü istediği ayarda sabit tutar.