Event şirketleri ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Event şirketleri ne iş yapar?
  2. Event Ajans ne demek?
  3. Organizasyon düzenleyen kişiye ne denir?
  4. Etkinlik Ajansı nedir?
  5. Organizasyon için ne okumak gerekir?

Event şirketleri ne iş yapar?

Event firmaları, marka ya da ürünü çeşitli sosyal etkinliklerle tanıtımını yaparlar. Bunun için çeşitli dans gösterileri, müzikal organizasyonlar, aktiviteler düzenlerler.

Event Ajans ne demek?

Etkinlik firması ya da sektördeki bilinen adıyla event ajansları, marka ve ürünlerin hitap edeceği belli temalarda organizasyonlar hazırlar. ... Bu organizasyonlarda amaç bir ürünü, hizmeti, ismi öne çıkarıp belli bir kesime tanıtırken aslında çok daha geniş kitlelere ulaşması için özel bir çalışma gerçekleştirilir.

Organizasyon düzenleyen kişiye ne denir?

Organizatör; konser, sergi, seminer, konferans, lansman, festival gibi çeşitli etkinlikleri planlayan ve organize eden kişidir.

Etkinlik Ajansı nedir?

Etkinlik ajansı marka veya ürünün çeşitli sosyal etkinlikler aracılığıyla tanıtımının yapılmasıdır. Etkinlik alanında sizlere hizmet veren Etkinlik ajansı, marka veya ürün tanıtımı için yapılan olan organizasyonlarda gerekli olan mekan, ekipman, ses, ışık ve görüntü sistemi gibi gereksinimleri karşılar.

Organizasyon için ne okumak gerekir?

Organizatör olmak için herhangi bir resmi eğitim zorunluluğu bulunmamaktadır. Çeşitli enstitü ve akademilerin, Etkinlik ve Organizasyon Yönetimi sertifika programları mevcuttur.