Elde hayat çizgisi hangisi?

İçindekiler:

  1. Elde hayat çizgisi hangisi?
  2. Kader çizgisi nerede?
  3. Yüz falı nedir?
  4. Kalp çizgisi hangi Elde?

Elde hayat çizgisi hangisi?

Baş parmağı boydan boya çevreleyip bileğe doğru uzanan çizgi ise “hayat çizgisi” diye isimlenmiş ve pürüzsüz ve uzun bir hayat çizgisi olan insanların uzun ve sağlıklı bir hayat yaşadıkları; bu çizgi üstündeki kırıkların belli dönemlerdeki hastalıklara işaret ettiği gibi pek çok ve hayli ayrıntılı ipuçları bulunmuştur.

Kader çizgisi nerede?

Kader çizgisi: Avucun ortasından yukarıya doğru uzanan çizgidir fakat herkeste olmayabilir. Kader çizgisi kırıklı yapıya sahip olan kişilerin hayatlarında hiç ummadık, spontane olaylar daha fazla yaşanır.

Yüz falı nedir?

Yüz falında da el falı gibi yüz çizgileri, izler, ağız, göz, kaş, çene yanak ve alın yapısından kişinin karakterine, geçmişine ve geleceğine dair birçok bilgi elde edilir ve her soruya yanıt bulunur.

Kalp çizgisi hangi Elde?

Kalp çizgisi serçe parmağınızın hemen altından başlar ve orta parmağınıza doğru ilerler ve sizin hakkınızda bir çok şey anlatır. Bu çizginin avucunuzda 4 farklı konumlanma şekli vardır Peki, seninki nasıl konumlanmış? A: Eğer kalp çizginiz orta parmağınızın altından başlıyorsa, siz bir lidersiniz.