Yağlı cilt yağı nasıl giderilir?

İçindekiler:

  1. Yağlı cilt yağı nasıl giderilir?
  2. Cilt Temizleme Yağı Nasıl Kullanılır?
  3. Yüzün yağlanması nasıl giderilir?
  4. Yüz Temizleme yağı Nasıl Kullanılır?
  5. Simple yüz temizleme yağı nasıl kullanılır?

Yağlı cilt yağı nasıl giderilir?

Cildiniz yağlıysa, günde iki kez temizleyin. Sabah ve akşamları önce temizleme jeli ve ardından tonik kullanın. Gün içinde cildiniz aşırı parlıyorsa, salisilik asitli toniklerle temizleyin. Akşam eve gelir gelmez hemen cilt temizliğinizi yapın.

Cilt Temizleme Yağı Nasıl Kullanılır?

Peki, temizleme yağı nasıl kullanılır?
  1. Yap: Ellerini ve yüzünü kuru tut! Her zamanki yüz yıkama ritüelinin aksine, temizleme yağı kuru eller ile kuru bir yüze uygulanır. ...
  2. Yapma: Makyajı temizleme! ...
  3. Yap: Doğru temizleme yağı içeriklerini tercih et.

Yüzün yağlanması nasıl giderilir?

Günde maksimum 2 kere yüzünüzü yıkayın. Ayrıca temizleyici olarak kullandığınız ürünlerin cilt tipinize ve PH değerine dikkat edin. Mutlaka gün içerisinde yaptığınız makyajla uyumayın. Yüzünüz yağlıysa ve sizde sürekli makyaj yapan biriyseniz ürünlerinizi yağ bazlı değil, su bazlı olarak tercih edin.

Yüz Temizleme yağı Nasıl Kullanılır?

Makyaj temizleme yağı nasıl kullanılır? Makyaj temizleme yağı su ile birleştiğinde temizleme sütüne dönüşüyor. İlk önce kuru veya ıslak eline 3-4 pompa kadar temizleme yağı al ve makyajına masaj yaparak temizle. Sonrasında ılık suyla yüzünü yıkayarak emülsiyon olmasını sağlayabilirsin.

Simple yüz temizleme yağı nasıl kullanılır?

Kullanmadan önce çalkalayın. Kuru elinize 2-3 damla damlatarak yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulayın. Bol ılık su ile durulayın.