Fenerbahçe Uefa'da hangi takımla eşleşti?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Uefa'da hangi takımla eşleşti?
  2. Fenerbahçe kaçıncı torbadan katılacak?
  3. Fenerbahçe Uefa rakibi kim oldu?
  4. Fenerbahçe Avrupa Ligine nereden başlayacak?
  5. Galatasaray Avrupa Ligine kaçıncı torbadan katılacak?
  6. UEFA'ya kaç takım gidiyor 2021 2022?
  7. Galatasaray UEFA da kiminle eşleşti?
  8. Fenerbahce uefaya gidebilir mi?
  9. Galatasaray UEFA rakibi kim olacak?

Fenerbahçe Uefa'da hangi takımla eşleşti?

Fenerbahçemiz UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Yunanistan'ın Olympiakos, Almanya'nın Eintracht Frankfurt ve Belçika'nın Royal Antwerp takımlarıyla eşleşti. UEFA Avrupa Ligi grup aşaması kura çekimi İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı. Kura çekiminde Başkanımız Ali Koç da hazır bulundu.

Fenerbahçe kaçıncı torbadan katılacak?

UEFA Avrupa Ligi play-off aşamasında rakiplerini geçen Fenerbahçe ve Galatasaray, grup aşamasına adlarını yazdırdı. Bu sezon toplam 32 takımın yer alacağı grup aşamasının kura çekimine Fenerbahçe 3. torbadan, Galatasaray ise 4. torbadan girecek.

Fenerbahçe Uefa rakibi kim oldu?

Grup maçlarına 16 Eylül'de başlayacak iki takımdan Galatasaray, İtalya ekibi Lazio'yu konuk edecek. Fenerbahçe ise deplasmanda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Avrupa Ligine nereden başlayacak?

Futbol A Takımımız, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak. Bugün saat 21.45'te başlayacak mücadele TV8'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Avrupa Ligine kaçıncı torbadan katılacak?

Galatasaray, Avrupa Ligi grup aşaması kura çekimine 4'üncü torbadan katılacak. Sarı-kırmızılı ekip, 1, 2 ve 3'üncü torbadaki takımlarla eşleşecek. UEFA kurallarına göre aynı ülke takımları gruplarda birbiriyle eşleşemiyor. Bu nedenle Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aynı grupta yer alma ihtimali bulunmuyor.

UEFA'ya kaç takım gidiyor 2021 2022?

Katılacak Takımların belirlenmesi. 2021-22 UEFA Avrupa Liginde UEFA'ya üye 55 ülke federasyonunun 32-35'inden 2021-22 UEFA Şampiyonlar Liginden elenerek gelen takımlar dahil toplam 58 takım mücadele edecektir. Ülkelerin takım sayılarının belirlenmesi için 2020 UEFA ülkeler sıralaması listesi kullanılmaktadır.

Galatasaray UEFA da kiminle eşleşti?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş karşılaşmasında konuk olduğu İskoçya temsilcisi St. Johnstone'u 4-2 mağlup etti. Sahasında oynadığı ilk maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla play-off turuna yükseldi. Galatasaray play-off turunda, Danimarka ekibi Randers ile eşleşti.

Fenerbahce uefaya gidebilir mi?

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasının ardından gelecek sezon Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'ne Play-off Turu'ndan katılacak ve bu turu geçmesi durumunda gruplarda yer alacak.

Galatasaray UEFA rakibi kim olacak?

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde eşleşmeler belli oldu. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İskoç temsilcisi St Johnstone takımını geçmesi durumunda play-off turunda Danimarka'dan Randers ile karşılaşacak.