Kova kadını zeki midir?

İçindekiler:

  1. Kova kadını zeki midir?
  2. Kova burcu inatçı mıdır?
  3. Kova burcu duygusal mı?
  4. Kova burcu ne kadar zeki?
  5. Kova burcu erkeği duygusal mıdır?
  6. Kova burcu pisman olur mu?
  7. Kova burçları nelerden hoşlanmaz?

Kova kadını zeki midir?

Kova burcu kadını, zekaya, mantığa ve bilgeye çok önem verir. ... Kesinlikle yüksek düzeyde bir zekaya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Adeta çevresinde gelişen her olaya, dünya üzerindeki her konuya hakim bir görüntüsü vardır. Bütün hayatını daha çok öğrenmeye, daha çok bilgi sahibi olmaya adamıştır.

Kova burcu inatçı mıdır?

Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar.

Kova burcu duygusal mı?

Başkalarına güvenmeyi ve duygularını samimi bir şekilde ifade etmeyi öğrenmelidirler. Kova enerjisi yenilikçi ve öncüdür. ... Ayrıca duygularımızı ifade etme konusunda gönülsüz olabiliriz – Kova enerjisi rasyonel akıl yürütmeyi ve duygulara soğukkanlı bir yaklaşımı tercih eder.

Kova burcu ne kadar zeki?

Kovaların çok zeki olduğunu söylerler. Yaratıcı bir zekaya sahiptirler ama bazen anlaşılmaları zor olabilir, sabırlı olun!

Kova burcu erkeği duygusal mıdır?

Kova burcu erkekleri duygusal insanlar değillerdir ama onlar için taş kalpli de diyemeyiz. Oturup sizinle romantik filmlere, sokakta gördüğünüz bir düşküne, acıklı bir bayram reklamına ağlamayacaktır. Hatta yüksek ihtimal siz ağlarken sizinle dalga geçecektir.

Kova burcu pisman olur mu?

Kova Burcu Erkeği Nasıl Pişman Olur? Kova burcu erkeği, sakin bir duruma geldiğinde, sinirliyken söyledikleri her şeyin farkına varır. Kırdığı kim varsa, bundan dolayı pişmanlık duyar. Özür dilemeyi bilir.

Kova burçları nelerden hoşlanmaz?

Kova Burcu Nelerden Nefret Eder?
  • Zalimlerden! Kova için özgürlüğü her şeyin önünde gelir, yaşamı yalnızca mantığının kontrolünde geçer. ...
  • Zincirlerine Duyarsızlaşan Kölelerden! ...
  • Mutluluk İçin Cehaleti Seçenlerden! ...
  • Gereksiz Samimi Davranışlardan!
BE