Prof Dr Yusuf Kalko nerede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Yusuf Kalko nerede çalışıyor?
  2. Yusuf Kalko Ne doktoru?
  3. Dr Kalko kimdir?
  4. Türkiyenin en iyi kalp damar Cerrahisi kimdir?
  5. Şehit Agit ne?

Prof Dr Yusuf Kalko nerede çalışıyor?

Yusuf Kalko tarihi itibari ile İstinye Üniversitesi Bahçeşehir Liv Hastanesinde “Periferik Damar Cerrahisi Sorumlu Hekimi” olarak görevine başladı.

Yusuf Kalko Ne doktoru?

Yıllardır hayal ettiği merkezi İstinye Üniversite Hastanesi'nde açtıklarını belirten Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Kalko, damar hastalıkları risklerini önemli boyutlarda önleyeceklerini belirtti.

Dr Kalko kimdir?

Dr. Yusuf Kalko tarihi itibari ile İstinye Üniversitesi Bahçeşehir Liv Hastanesinde “Periferik Damar Cerrahisi Sorumlu Hekimi” olarak görevine başladı. İhtisas eğitimine başladığı Kasım 1995 tarihinden bu yana yayımlanmış veya kabul yazısı mevcut toplam 20 uluslararası ve 30 ulusal yayını bulunmaktadır.

Türkiyenin en iyi kalp damar Cerrahisi kimdir?

Yaptığı binlerce başarılı tedaviler ve buluşlar ile kalp, damar ve varis ameliyatlarında ismini dünya literatürüne yazdıran, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Ünlü Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Ahmet Akgül'e “Yılın en iyi cerrahı” ödülü verildi.

Şehit Agit ne?

Mahsum Korkmaz, kod adıyla Agit, PKK'nın ilk komutanıdır. yılında Mahsum Korkmaz; 24 kişilik grup ile keşif amacıyla gittikleri Gabar Dağı'ndaki çatışmada öldü. ... PKK'nın 1980-90 yıllarında, Lübnan'da bulunan ana askeri kampı Mahsum Korkmaz Akademisi adını Mahsum Korkmaz'dan almıştır.