Tek öğretmenli Zümrelerde zümre başkanı kim?

İçindekiler:

  1. Tek öğretmenli Zümrelerde zümre başkanı kim?
  2. Okul Zümre Toplantısı nedir?
  3. Ilkokulda zümre var mı?
  4. Zümre toplantılarında ne konuşulur?
  5. Il zümresi nedir?
  6. Zümre başkanı ne demek?
  7. Il zümre toplantısına katılmak zorunlu mu?
  8. Zümre başkanı kaç yıl görev yapar 2020?
  9. Zumre Baskani kac yil?
  10. Şökler ne zaman yapılır?
  11. Okul Zümre Başkanı ne demek?
  12. Okul Toplantısı kaç gün önce duyurulur?
  13. Zümre Toplantı Tutanağı nasıl yapılır?

Tek öğretmenli Zümrelerde zümre başkanı kim?

Tek zümresi olan zümre toplantısında ,müdür ya da müdür yardımcısı ile yapılan zümre toplantılarında, toplantıya katılan tek öğretmen zümre başkanı olur. MADDE 111 – (1) Eğitim kurumu sınıf/alan zümreleri; eğitim kurumunda aynı sınıfı okutan veya alanı aynı olan öğretmenlerden oluşur.

Okul Zümre Toplantısı nedir?

Zümre öğretmen ne demek? Zümre öğretmen aynı sınıfları okutan branş ve sınıf öğretmenlerde oluşur ve zümre öğretmenler kurulu toplantısı her eğitim öğretim yılı başında, ortasında ve sonunda gerçekleştirilir. İhtiyaç olması halinde ise daha fazla toplantı yapılabilir.

Ilkokulda zümre var mı?

MADDE 12 - (1) (Değişik: tarihli ve sayılı Makam Onayı) Eğitim kurumu sınıf/alan zümreleri; eğitim kurumunda aynı sınıfı okutan veya alanı aynı olan öğretmenlerden oluşur. ... İlkokullarda alan öğretmenleri, kendi alanlarındaki ilçe ve il zümre toplantılarına katılır.

Zümre toplantılarında ne konuşulur?

Zümre öğretmenler kurulunda: a) Eğitim-öğretim programları incelenir ve ortak bir anlayış oluşturulur. b) Uygulamalarda karşılaşılan güçlükler üzerinde durulur ve bunların çözüm yolları aranır. c) Öğrencilerin çalışma ve eğitim durumları ile çevrenin özellikleri incelenir ve alınacak önlemler kararlaştırılır.

Il zümresi nedir?

İl sınıf/alan zümreleri; İl sınıf/alan zümreleri; aynı sınıfı okutan veya alanı aynı olan ilçe zümre başkanlarından oluşur. Zümreler, öncelikle gönüllü olanlar arasından, gönüllü olan çıkmaz ise yapılacak seçimle aralarından birini eylül ayından itibaren iki yıl süreyle başkan seçerler.

Zümre başkanı ne demek?

Zümre başkanının görev, yetki ve sorumlulukları Madde 16-Zümre başkanı; aynı dersin veya birbirine yakın derslerden meydana gelen grupların öğretiminde görevli öğretmenlerin başkanıdır. Başkanı bulunduğu ders veya derslerle ilgili eğitim-öğretim etkinliklerinin planlı bir şekilde yapılmasından sorumludur.

Il zümre toplantısına katılmak zorunlu mu?

Resmi toplantılara girer, katılmak zorundasınız tabiiki. Mazeretsiz katılmazsanız soruştururlar görevi yerine getirmede kusurlu olduğunuz için uyarı alırsınız.

Zümre başkanı kaç yıl görev yapar 2020?

İl sınıf/alan zümreleri: MADDE 114 - (2) Zümreler, öncelikle gönüllü olanlar arasından olmak üzere, yapılacak seçimle aralarından birini eylül ayından itibaren iki yıl süreyle başkan seçerler. Aynı şekilde yedek başkan seçilir. Zorunlu bir durum olmadığı sürece zümre başkanı değiştirilemez.

Zumre Baskani kac yil?

2.Aynı branş öğretmenlerinden oluşan okuldaki zümreler. Zümre Başkanı Eylül ayından geçerli olmak üzere 2 yıllığına seçilecek. ayrıca yedek başkan seçilir. Zümre toplantıları ders saati dışında yapılır. Zümre toplantıları gündemi yeniden tespit edildi.

Şökler ne zaman yapılır?

(2) Kurullar; ortaokul ve imam hatip ortaokullarında ekim, şubat ve haziran ayları içerisinde, ortaöğretim kumullarında ise kasım ve nisan ayları içerisinde yapılır.

Okul Zümre Başkanı ne demek?

Zümre başkanının görev, yetki ve sorumlulukları Madde 16-Zümre başkanı; aynı dersin veya birbirine yakın derslerden meydana gelen grupların öğretiminde görevli öğretmenlerin başkanıdır. Başkanı bulunduğu ders veya derslerle ilgili eğitim-öğretim etkinliklerinin planlı bir şekilde yapılmasından sorumludur.

Okul Toplantısı kaç gün önce duyurulur?

Toplantıların tarihi ,yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde e-posta ve/veya bilişim araçlarıyla da duyurulur. Öğretmenler kurulu toplantıları ders saatleri dışında yapılır.

Zümre Toplantı Tutanağı nasıl yapılır?

Zümre Toplantısı Tutanağı Nasıl Hazırlanır?

  1. Toplantı bilgileri (Toplantının yeri, saati, katılanlar vs.)
  2. Gündem maddeleri (Toplantıda görüşülecek maddeler)
  3. Görüşmeler (Toplantıda yapılan görüşmeler görüşüldüğü gibi yazılır)
  4. Alınan kararlar (Toplantı sonrasında alınmış kararlar madde madde yazılır)