2020-KPSS Önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?

İçindekiler:

  1. 2020-KPSS Önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?
  2. KPSS Önlisans sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
  3. Önlisans KPSS sonuçları ne zaman belli olacak?
  4. 2020 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanır?
  5. KPSS Ortaöğretim kaçta açıklanacak?

2020-KPSS Önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?

25 Ekim 2020 tarihinde uygulanan 2020-KPSS Ön Lisans sınavına ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 26 Kasım 2020 tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

KPSS Önlisans sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

İki yıllık üniversite mezunu vatandaşların memur olmasına olanak sağlayan KPSS ön lisans sınavı, 25 Ekim tarihinde gerçekleşmişti. ÖSYM'nin corona virüsü sebebiyle güncellediği sınav takvimine göre KPSS ön lisans sınav sonuçları 26 Kasım'da erişime açılacak.

Önlisans KPSS sonuçları ne zaman belli olacak?

Takvime göre KPSS Lisans Sınav sonuçları 16 Eylül tarihinde açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden görüntülenecek. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler.

2020 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

KPSS sonuçları, ÖSYM tarafından 24 Aralık açıklanacak. Sonuçlar açıklandığı an ÖSYM'nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenilebilir durumda olacak.

KPSS Ortaöğretim kaçta açıklanacak?

İki yılda bir düzenlenen KPSS ortaöğretim sınavı ile birlikte lise mezunu vatandaşlar kamu kuruluşlarında memur olma hakkı kazanabiliyor. Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavı sonuçları 24 Aralık'ta açıklanacak.