Betopan fiyatı nedir?

İçindekiler:

  1. Betopan fiyatı nedir?
  2. Betopan sağlam mıdır?
  3. Fugalı betopan nedir?
  4. Fugalı fibercement nedir?
  5. Fibercement nerede kullanılır?

Betopan fiyatı nedir?

1250*2800 8 mm Betopan Plaka Fiyatı = 87.00 TL.

Betopan sağlam mıdır?

Betopan yapı malzemesinin istenilen ölçülerde üretilebiliyor olmasının yanı sıra, dayanıklı olması, ses ve ısı yalıtımı konusunda etkin bir hizmet vermesi ve dış unsurlara karşı sağlam bir yapıya sahip olmasından kaynaklı olarak inşaat sektörünce çokça tercih edilmektedir.

Fugalı betopan nedir?

Plus grubunun fugalı ürünü olan fugalin®, çizgisel, sade ve şık tasarımların talep edildiği yapılar için üretilen, kendinden fugalı dış cephe levhasıdır.

Fugalı fibercement nedir?

Düz, ahşap desenli ve doğal taş desenli yüzey görünümüne sahip olarak beş farklı tipte üretilen HEKİMBOARD levhalardır. Dış ve iç yüzeylerde yoğun olarak tercih edilen bu levhalar farklı fuga görüntüsü vererek zaman ve işçilikten ciddi tasarruf sağlar ve uygulama maliyetini önemli ölçüde azaltırlar.

Fibercement nerede kullanılır?

Prefabrik ya da betonarme her türlü binanın dış ve iç cephe duvar kaplamaları, sandviç panel şeklinde ara bölme duvarları ve seperatörler, her türlü tavan ve ara kat şase kaplamaları, çatı altı kaplamaları, her türlü prefabrik bina ve çelik konstrüksiyon yapı elamanlarının uygulamasında fibercement kullanılmaktadır.