Windows 10 performans testi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Windows 10 performans testi nasıl yapılır?
  2. Bilgisayar Hız Testi nasıl yapılır?
  3. Bilgisayar performans nasıl bakılır?
  4. Bilgisayarın hızını arttırma için ne yapabilirim?
  5. Performans izleyicisi nasıl kullanılır?

Windows 10 performans testi nasıl yapılır?

Bunu deneyebilirsin: Windows tuşu + R kısayolunu kullanarak Çalıştır uygulamasını başlatın. Açılan kutuya winsat formal yazıp enter tuşuna basın. Siyah komut penceresi açılacak ve bir ya da iki dakika içinde performans ölçümü yapacak, işlemin bitmesini bekleyin.

Bilgisayar Hız Testi nasıl yapılır?

Bu hız testini çalıştırmak için 'Benchmarks' sekmesine tıklayın ve 'Storage Devices' altından 'Physical disks'e çift tıklayın. 'Physical disks' penceresinde, alt taraftaki yeşil okları tıklayarak ileri ve geri gidin ve çalıştırmak istediğiniz testi seçin.

Bilgisayar performans nasıl bakılır?

Aşağıdaki adımları izleyerek bir sistem taraması yapabilir ve bilgisayarınızın puanlamasını görebilirsiniz: Başlat menüsüne 'performans' yazın ve Performans İzleyicisine tıklayın.

Bilgisayarın hızını arttırma için ne yapabilirim?

Bilgisayar sağ tık > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Gelişmiş > Performans bölümündeki ayarlar > en iyi performans için ayarlar > Uygula. (Laptop kullanıcılarına özel) sağ altta pil simgesine sağ tıklayın ve güç seçeneklerine girin ve oradan yüksek performansı seçin.

Performans izleyicisi nasıl kullanılır?

Performans İzleyicisi'ni başlatın. Gezinti ağacında, Güvenilirlik ve Performans'ı sağ tıklatın ve Başka bir bilgisayara bağlan'ı tıklatın. Bilgisayar Seç iletişim kutusunda, izlemek istediğiniz bilgisayarın adını yazın veya listeden seçmek için Gözat'ı tıklatın. Tamam'i tıklatın.