Açık Lise kayıt ücreti nereye yatırılıyor?

İçindekiler:

  1. Açık Lise kayıt ücreti nereye yatırılıyor?
  2. Açık Öğretim Lise Kayıt Yenileme Ücreti Hangi Bankaya Yatırılacak 2020?
  3. AÖL harcı hangi bankaya yatırılıyor 2021?
  4. Açık lise sınav ücreti nasıl ödenir?
  5. 2021 Açık Lise kayıtları nasıl yapılır?

Açık Lise kayıt ücreti nereye yatırılıyor?

Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının bankamatiklerine (ATM) veya şubelerine giderek ya da ilgili bankaların internet bankacılığı üzerinden MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına (Açık Öğretim Lisesi İlk Kayıt Ücreti), 50 TL ödeyecek ve dekontu ...

Açık Öğretim Lise Kayıt Yenileme Ücreti Hangi Bankaya Yatırılacak 2020?

Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının bankamatiklerine (ATM) veya Türkiye Vakıflar Bankası şubelerine giderek ya da ilgili bankaların internet bankacılıkları üzerinden “MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü” hesabına 50 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza ...

AÖL harcı hangi bankaya yatırılıyor 2021?

Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının internet bankacılığını kullanarak kayıt yenileme sınav ücretini yatırabilirsiniz.

Açık lise sınav ücreti nasıl ödenir?

Adaylar bankalara gitmeden ev, iş yeri veya mobil cihazlardan sınav ücretlerini yatırarak başvurularını tamamlayabilecek. Sınav ücreti, "http://odeme.meb.gov.tr/" adresinden yatırılabilecek.

2021 Açık Lise kayıtları nasıl yapılır?

Açık Öğretim Lisesi'ne ilk kayıt yaptıracak olan öğrenci; öncelikle T.C. kimlik numarası ile anlaşmalı bankalara sınav ücretini yatıracaktır. – Sınav ücretini yatıran aday öğrenci, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat ederek ilk kayıt için gerekli evraklarını teslim ederek ön kaydını yaptıracaklardır.