Bebek çamaşırlarını neyle yıkamalı?

İçindekiler:

  1. Bebek çamaşırlarını neyle yıkamalı?
  2. Yenidoğan bebek hangi sabunla yıkanır mı?
  3. Bebekler zeytinyagli sabunla yıkanır mi?
  4. Bebek yemek lekesi nasıl çıkar?
  5. Boron bebek çamaşırlarında kullanılır mi?

Bebek çamaşırlarını neyle yıkamalı?

Çamaşır makinesini çok doldurmayın. Lekeleri en güzel şekilde çıkarabilmek için giysilerin kendi üzerinde bulunan yıkama önerilerinin izin verdiği en yüksek derecede yıkayın. Bebek giysileri üzerindeki deterjan artıklarının tam geçtiğinden emin olmak için ikinci kez durulama yapın.

Yenidoğan bebek hangi sabunla yıkanır mı?

Bebeğin ilk banyosunda herhangi bir şampuan, sabun kullanmanız önerilmez. Ama daha sonrası için yenidoğan şampuanı ve yenidoğan sabunu kullanılabilir.

Bebekler zeytinyagli sabunla yıkanır mi?

Hekimler, bebeklerin haftada 2 kere doğal katkısız zeytinyağlı sabun ile yıkanmasının yeterli olduğunu belirtiyor. Sadece saçlar değil vücut tamamen zeytinyağlı sabun ile yıkanıyor. Hiç kepeği olmuyor. Çünki gerçek zeytinyağlı sabun kepek yapmaz.

Bebek yemek lekesi nasıl çıkar?

Lekenin üzerini örtecek şekilde Vanish Gold Oxi Action dökün. Ürünü lekeye iyice yedirebilmek ve oksijen moleküllerinin lekeye hücum edebilmesi için 10 dakika kadar bekletin. Daha sonra çamaşır makinenizin deterjan bölümüne bir ölçek Vanish Gold Oxi Action ekleyin ve çamaşırınızı her zamanki rutini ile yıkayın.

Boron bebek çamaşırlarında kullanılır mi?

Doğal ve sağlıklı temizlik felsefesiyle yola çıkan BORON, gündelik kıyafetlerden, ev tekstil ürünlerine, hassas bebek giysilerinden, endüstriyel çamaşırlara kadar bir çok farklı ürünün temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir.