Yaz okulu tek ders sınavına kimler girebilir?

İçindekiler:

  1. Yaz okulu tek ders sınavına kimler girebilir?
  2. Tek ders sınavına kaç kez girilebilir?
  3. AÖF yaz okulu tek ders sınavı nedir?
  4. Yaz okulunda tek ders sınavı olur mu?

Yaz okulu tek ders sınavına kimler girebilir?

Örgün programlarda devam koşulunu yerine getirdiği tek dersten FF ya da YZ harf notu alan ya da mezun olabilmek için alması gereken tüm derslerini tamamladığı halde GNO'su 2.00'ın altında kalan ve gireceği tek bir dersin sınavıyla GNO'sunu 2.00 ve üstüne çıkarabileceği ilgili birim yönetim kurulu kararıyla tespit ...

Tek ders sınavına kaç kez girilebilir?

2) Tek ders sınavına, öğrencinin kayıtlı olduğu programda bir kere girme hakkı vardır. Bu sınavda başarısız olan öğrenci, başarısız olduğu derse, devam eden dersin ilk açıldığı dönemde, tekrar kayıt olarak dersi alır.

AÖF yaz okulu tek ders sınavı nedir?

Üniversiteye kaydı olan bir öğrencinin üniversiteden mezun olması için geçmesinin gerekli olduğu ders bir tane ve bu dersi geçemediği için mezun olma durumu söz konusu olamıyor ise tek ders sınavı olarak bilinmektedir.

Yaz okulunda tek ders sınavı olur mu?

Mezun durumunda olup yaz okulu sonrasında tüm dönemler toplamında sadece 1 dersinden başarısız notu olan öğrencilerimiz, ilgili dersi için tek ders sınavına girerek mezun olma hakkına sahiptir. ... Tek ders sınavı için ilgili dilekçeyle başvuru yapmayan öğrenciler sınavlara alınmayacaklardır.