Sağlık Bakanlığı tayin dilekçesi nereye verilir?

İçindekiler:

  1. Sağlık Bakanlığı tayin dilekçesi nereye verilir?
  2. Sağlık Bakanlığı tayin nasıl istenir?
  3. Sağlık Bakanlığı eş durumu tayini nasıl olur?
  4. Sağlıkçılar ne zaman tayin isteyebilir?
  5. 1 yılını dolduran memur tayin isteyebilir mi?
  6. Sağlık heyet raporu nasıl alınır?

Sağlık Bakanlığı tayin dilekçesi nereye verilir?

Tayin dilekçesi nereye verilmelidir? Tayin olmak isteyen devlet memurları tayin dilekçesini, bağlı oldukları bakanlığın Ankara'daki atama daire başkanlığına yazmalıdır. Eğer tayin için mazeret belirtiliyorsa, bu mazeretin belgeleri de mutlaka dilekçeye eklenmelidir.

Sağlık Bakanlığı tayin nasıl istenir?

Başvurular; Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e- devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile giriş yapılarak yapılacak olup münhal kadrolar göz önünde bulundurularak en fazla on (10) tercih yapılabilecektir ...

Sağlık Bakanlığı eş durumu tayini nasıl olur?

Eşi farklı bir kurumda çalışan ve eşinin yanına nakil olmak isteyen sağlık personeli için, naklen gitmek istediği yerin kendi unvan ve branşında C veya D hizmet grubunda olup olmadığına bakılır. Eğer C veya D ise nakli eşinin görev yaptığı yere yapılır. Aksi halde ilgili kurumla koordinasyon sağlanır.

Sağlıkçılar ne zaman tayin isteyebilir?

Sözleşmeli sağlık personeli, 3 yılını doldurup devlet memurluğuna geçmesi halinde mazeret tayinlerinden yararlanmakta diğer tayinleri yapabilmesi için 3+1 yıl süresi olan toplam 4 yılı tamamlaması gerekmektedir.

1 yılını dolduran memur tayin isteyebilir mi?

Bir yıl daha kurumda çalışan yani 3+1 yıl çalışan memur mazeret tayinini yanında; iller arası yer değişikliği, üst ve alt bölge tayinleri, karşılıklı yer değişikliği (becayiş), eğitim, boşanma, emeklilik ve engellilik durumu tayinleri yapabilecektir.

Sağlık heyet raporu nasıl alınır?

Heyet Raporu Nasıl Alınır? Heyet raporu alabilmek için mutlaka Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış tam teşekküllü bir hastaneden randevu alınması gerekmektedir. Bu rapor hem devlet hastanelerinden hem de özel hastanelerden alınabilir. Hastaneye gidildikten sonra muayene olmadan önce matbu dilekçe doldurulmalıdır.