Kudret narı macunu günde ne kadar kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kudret narı macunu günde ne kadar kullanılır?
  2. Kudret narı nasıl kullanılır?
  3. Kudret narı yaralara sürülür mü?
  4. Kudret narı mide için nasıl yapılır?

Kudret narı macunu günde ne kadar kullanılır?

Kudret narı meyvesi ve macunu aslında 100'den fazla sağlık soruna çare olabiliyor. Ancak hastalıkların tek tedavisi olarak görmek yerine, doktorun izniyle tedaviye destek amaçlı kullanılmalı. Kudret narının ya da macununun günde 1 tatlı kaşığından fazla tüketilmesi önerilmez.

Kudret narı nasıl kullanılır?

Bir adet kudret narının çekirdeklerini çıkartın ve meyvesini küçük küçük doğrayın. Kudret narını kavanoza alın ve üzerine 1 su bardağı saf zeytinyağı ilave edin. Yağ ve kudret narını güzelce karıştırın. Hazırladığınız karışımı bal ekleyerek veya sade bir şekilde tüketebilirsiniz.

Kudret narı yaralara sürülür mü?

Kudret narı yağının ciltte meydana gelen tüm yara ve yanıkları geçirdiği bilinmektedir. Yara ve yanık olan bölgeye düzenli olarak bir miktar kudret narı yağı sürerek bu bölgenin kısa süre içerisinde iyileştiğini gözlemleyebilirsiniz.

Kudret narı mide için nasıl yapılır?

İbrahim Saraçoğlu Tavsiyeleri: Kudret narını iyi şekilde yıkadıktan sonra çok küçük parçalar halinde doğrayın ve bir kavanoz içine alın. Kavanozun yarısını da hakiki zeytinyağı ile doldurun. Bir gün bekleyen bu kavanozdaki karışımı her sabah 1 kaşık olacak şekilde tüketin.