10 sınıf alan seçimi ne zaman?

İçindekiler:

  1. 10 sınıf alan seçimi ne zaman?
  2. E-okul bölüm seçimi nasıl yapılır?
  3. 2020 Lise bölüm seçimi ne zaman?
  4. Lisede alan secimi ne zaman?
  5. Anadolu lisesi alan seçimi ne zaman?

10 sınıf alan seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı yeni düzenlemesi ile beraber alan tercihleri artık 9. sınıfta gerçekleştiriliyor. Eski dönemlerde ise 10. sınıfta yapılan alan tercihleri, artık 9. sınıf bitmesi ile beraber aylarında gerçekleşmektedir.

E-okul bölüm seçimi nasıl yapılır?

  1. e-okul.meb:gov.tr ANASAYFASINI AÇINIZ.
  2. Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş İşlemleri SEÇENEĞİNİ BULUNUZ.
  3. Seçime Tıklayınız.
  4. Öğrenci Bilgilerini Giriniz.
  5. Seçmek İstediğiniz Alanları Sıralayınız. Örneğin: Fındıklı Mtal İçin 700607 Kodunu Giriniz. Varsa Diğer Kodları Giriniz.
  6. Kaydedin.
BE

2020 Lise bölüm seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yeni düzenlemesine göre, Anadolu meslek liselerinde daha önce 10'uncu sınıfta yapılan alan ve dal seçimleri artık rehberlik hizmetlerinin ardından 9'uncu sınıflarda yapılıyor. Bu yıl alan seçimi işlemleri 26 Eylül - 1 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Lisede alan secimi ne zaman?

1) ALAN SEÇİMİ NE ZAMAN YAPILIR ? Liselerde sınıf geçme yönetmeliğinin 45. Maddesi gereği alan seçimi 9. Sınıfın sonunda yapılır. Ancak bu seçim 9. Sınıfın başında planlanmalıdır.

Anadolu lisesi alan seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yeni düzenlemesine göre, Anadolu meslek liselerinde daha önce 10'uncu sınıfta yapılan alan ve dal seçimleri artık rehberlik hizmetlerinin ardından 9'uncu sınıflarda yapılacak.