Boğa burcu ve Oğlak burcu anlaşır mı?

İçindekiler:

  1. Boğa burcu ve Oğlak burcu anlaşır mı?
  2. Oğlak erkeği ile boğa kadını anlaşır mı?
  3. Ikizler burcu cinsellikte hangi burçla uyumlu?
  4. Aslan burcu cinsellikte hangi burçla uyumlu?

Boğa burcu ve Oğlak burcu anlaşır mı?

Boğa burcu erkeği ile oğlak burcu kadını gayet güzel bir şekilde anlaşırlar. Ortak özellikleri ve fikir birlikleri bulunan mevzular çoğunluktadır. Ayrı düştükleri hallerde de birbirlerine karşı hoşgörülü olarak çözüme ulaşırlar.

Oğlak erkeği ile boğa kadını anlaşır mı?

Oğlak erkeği ve boğa kadınının uyumu hemen görünürdür çünkü ikisi de toprak burcudur. Bu da onlara uzun, dengeli ve güvenle inşa edilmiş bir ilişki için mükemmel bir temel verir. Nazikçe güzel bir aşka dönüşecek yavaş bir sevgi olur. Başak, oğlak ve boğa gibi toprak burçları aşkta dikkatlidirler.

Ikizler burcu cinsellikte hangi burçla uyumlu?

İkizler burcunu elinizde tutabilmeniz için yeni pozisyonlar bulmanız, dinamik olmanız gerekmektedir. Flört etmek için mükemmel olan ikizler burcu seksi ve akıllı bir partnerlerdir. Seksi bir eğlence olarak görürler ve sürekli yeni şeyler denemek isterler. İdeal partnerleri ise; Koç, İkizler, Yay ve Kova burçlarıdır.

Aslan burcu cinsellikte hangi burçla uyumlu?

Aslan Burcu ve Cinsellik Uyumu Baştan çıkarılmayı ve ön sevişmeyi severler, sırtları en duyarlı erojen bölgelerinden biridir. İdeal partnerleri ise; Akrep, Koç, Yay ve Aslan burçlarıdır.