Müge Anlı Konya cinayeti katili kim çıktı?

İçindekiler:

  1. Müge Anlı Konya cinayeti katili kim çıktı?
  2. Buyuksen Cinayeti kimler tutuklandi?
  3. Büyükşen cinayetinin sonu ne oldu?
  4. Konya'daki Büyükşen cinayeti çözüldü mü?
  5. Mustafa Oksen oldu mu?
  6. Necla ve Metin Büyükşen cinayeti ne zaman oldu?
  7. Buyuksen olayi nedir?
  8. Mustafa Oksen neden öldü?
  9. Büyükşen cinayeti nasıl öldü?

Müge Anlı Konya cinayeti katili kim çıktı?

KİRALIK KATİL ANKARA'DA YAKALANDI Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftinin cinayet şüphelilerden biri, Afganistan uyruklu Hamidullah A., dün gece Ankara'da yakalandı.

Buyuksen Cinayeti kimler tutuklandi?

İncelemelerde ve alınan ifadeler sonucunda Abdullah Başdemir ve Esra Taş, 'kasten öldürmeye azmettirme', Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen de 'kasten öldürmeye yardım etme' suçlarından tutuklandı.

Büyükşen cinayetinin sonu ne oldu?

İhbar üzerine eve giden ekipler, Büyükşen çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet dosyası 8 ay önce yeniden ele alındı. Jandarma, 25 kişiyi gözaltına aldı. ... Diğer 21 kişi serbest bırakıldı.

Konya'daki Büyükşen cinayeti çözüldü mü?

Büyükşen cinayeti 3 yıl sonra çözüldü. Büyükşen cinayetinde Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftinin, adresi karıştıran kiralık katil tarafından vuruldukları ortaya çıktı. ... Konya'da 3 yıl önce evlerinde öldürülen Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen cinayetin uzun süredir çözülemeyen düğüm, çözüldü.

Mustafa Oksen oldu mu?

Konya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Mustafa Okşen, henüz belirlenemeyen nedenle fenalaştı. Cezaevi doktorunun müdahalesinin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Okşen, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Necla ve Metin Büyükşen cinayeti ne zaman oldu?

Olay, günü saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi'ndeki tek katlı evde meydana geldi. Kar maskeli kişi, kapısı açık olan Metin Büyükşen'e ait eve girdi. Silahlı saldırgan, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'e ateş etti.

Buyuksen olayi nedir?

Olay, 3 yıl önce Konya'nın Karatay ilçesinde yaşandı. Kar maskeli kişi, kapısı açık olan eve girdi. Emekli memur Metin Büyükşen ve eşi Necla Büyükşen'e ateş etti. Evde bulunan çiftin kızları Büşra Büyükşen de saldırganın dipçik darbesiyle baygınlık geçirdi.

Mustafa Oksen neden öldü?

Konya'da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin, "cinayete yardım ve yataklık" suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Büyükşen cinayeti nasıl öldü?

Konya'da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin, "cinayete yardım ve yataklık" suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.