Kablosuz Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kablosuz Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır?
  2. Mi true Wireless kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır?
  3. Huawei Freebuds Pro bilgisayara nasıl bağlanır?
  4. Kablosuz kulaklığı nasıl kullanabiliriz?
  5. Kablosuz kulaklıklar nasıl şarj edilir?

Kablosuz Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır?

Bluetooth kulaklık kurulumunu yapmak için cihazınızın “Ayarlar” kısmına giderek bağlı cihazlara ulaşın. Buradan karşınıza yeni bluetooth kulaklığının adı çıkacaktır. Eşleştirmeyi sağlayarak kulaklığı aktif hale getirebilirsiniz. Bluetooth kulaklık aktif olduğunda ve her açılışta başlangıç sesi duyabilirsiniz.

Mi true Wireless kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır?

Bilgisayarınızın Bluetooth seçeneklerinde "aygıt ekle" seçeneğine basıp yeni aygıtları aramaya başlayınca kutusundan sağ kulaklığı çıkarın, bunu yaparken üzerinde kırmızı ışığın beyaza döndüğünden emin olun, ardından ekranınıza "Mi Airdots ****" diye bir cihaz çıkacak. Ona basıp eşleştirin.

Huawei Freebuds Pro bilgisayara nasıl bağlanır?

Telefonunuzda Bluetooth ayarları ekranına girin ve telefon ekranını açık tutun. (Varsa Görünürlük düğmesini etkinleştirin.) Bilgisayarda Bluetooth ayarları ekranına girin, Bluetooth'u etkinleştirin, telefonunuzu arayın ve telefonunuzu bilgisayarla eşleştirin.

Kablosuz kulaklığı nasıl kullanabiliriz?

Konsolu ve kulaklığı çalıştırın. Cihazlar açılınca, konsolunuzun üzerindeki bağlantı düğmesini basıp bırakın. 20 saniye içerisinde kablosuz kulaklığınızın üzerindeki bağlantı düğmesini iki saniye boyunca basılı tutun. Artık kulaklıkta ses duyabiliyor olacaksınız.

Kablosuz kulaklıklar nasıl şarj edilir?

Kablosuz Şarj Kutunuzu, Qi sertifikalı bir şarj matı ile şarj edebilirsiniz. Şarj kutusunu şarj aletine yerleştirirken durum ışığının yukarı bakmasına ve kapağın kapalı olmasına dikkat edin. Durum ışığı, mevcut şarj seviyesini 8 saniye boyunca göstermelidir.