Berdan Mardini karısı kiminle aldattı?

İçindekiler:

  1. Berdan Mardini karısı kiminle aldattı?
  2. Selçuk Yentur kiminle evli?
  3. Seray Sever kaç kilo?
  4. Berdan Mardini eşinden ayrıldı mı?
  5. Berdan Mardini Aldatildi mi?
  6. Su baher kaç yaşında?
  7. Saraçoğlu evli mi bekar mı?
  8. Seray Sever kaç kilo boy?
  9. Doya doya moda Ferdanur kaç kilo?

Berdan Mardini karısı kiminle aldattı?

Şarkıcı Berdan Mardini'yi boşanma sırasında Gökhan Göz ile aldattığını itiraf eden Fatoş Yelliler'den yeni açıklama geldi.

Selçuk Yentur kiminle evli?

Modacı Gülşah Saraçoğlu, 2010'da evlenip iki yıl sonra boşandığı işadamı Selçuk Yentur ile yeniden nikâh masasına oturdu. Gaziantep'teki düğün törenine Petek Dinçöz, Seren Serengil, Nükhet Duru, Esra Erol, Tanyelive Evrim Akın gibi ünlü isimlerin yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı.

Seray Sever kaç kilo?

Seray Sever 1.67 metre boyunda, 60 kilo ve balık burcudur.

Berdan Mardini eşinden ayrıldı mı?

İstanbul'da türkücü Berdan Mardini'nin 3 ay önce boşandığı eşi silahlı saldırıya uğradı. ... İstanbul Emniyeti şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. 3 AY ÖNCE BOŞANDILAR. 2010 yılında nikâh masasına oturan ve iki çocukları olan Berdan Mardini ve Fatoş Karademir çifti geçen mart ayında boşanmıştı.

Berdan Mardini Aldatildi mi?

Boşanma aşamasındayken aldatıldığı gerçeğiyle yüzleşen şarkıcı Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eski eşi Fatoş Yelliler için "Allah beni korudu bu namussuz ve haysiyetsizden" ifadelerini kullandı.

Su baher kaç yaşında?

Aslen İranlı olan Sepideh Su Baher, 21 yaşında ve üniversite öğrencisi. Oyunculuk deneyimi olduğu bilinen Sepideh Su Baher, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci ve Kuş Afili Aşk dizilerinde rol aldı.

Saraçoğlu evli mi bekar mı?

GÜLŞAH SARAÇOĞLU'NUN ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ BİLGİLER 2010 yılında evlenip 2012'de boşandığı eşi Selçuk Yentur ile 2014 yılında tekrar evlendi.D aha sonra yine 2015 yılında boşanıp yine eski eşi Selçuk Yentur ile tarihinde tekrar nişanlandı. 2011 doğumlu Aslan Yentur adında bir oğlu var.

Seray Sever kaç kilo boy?

Oyuncu ve sunuculuk yapan Seray Sever şu an 47 yaşında ve ilk evliliği Seray Severle olan eşi Eray Sünbül ise 37 yaşında. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Seray Sever'in boyu 1.67 cm, kilosu 60 kg ve balık burcudur.

Doya doya moda Ferdanur kaç kilo?

Eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde yapan Ferdanur Başaran büyük beden mankenlik yapıyor. 94 kilo olan ve 46 beden giyen İddialı çıkışları ve sert sözleriyle bilinen Ferdanur Başaran, daha önce Doya Doya Moda yarışmacılardan Su Baher ile yaşadığı tartışmayla dikkatleri üzerine çekmişti.