Limon sarımsak maydanoz kürü nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Limon sarımsak maydanoz kürü nasıl kullanılır?
  2. Sarımsak limon kürü nasıl yapılıyor?
  3. Bal limon sarımsak karışımı ne işe yarar?
  4. Sarımsak ve limon karışımı ne işe yarar?

Limon sarımsak maydanoz kürü nasıl kullanılır?

Kürün uygulama şekli şöyledir: İlk üç gün sarımsaklı, ikinci üç gün sarımsaksız, üçüncü üç günse tekrar sarımsaklı olarak uygulanır. Toplam dokuz gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verilir. Üç gün aradan sonra aynı şekilde dokuz gün uygulanır ve kür sonlandırılır. şeklinde uygulayarak kür sonlandırılır.

Sarımsak limon kürü nasıl yapılıyor?

2 litre limon suyu, yaklaşık 8 su bardağı civarında olmalıdır. 40 diş sarımsağı soyduktan sonra havanda ezin. Sarımsakları da kavanozdaki limon suyunun üzerine ekleyin. Bu kavanozun ağzını kapatarak hiç ışık almayan bir odada 25 gün kadar muhafaza edin.

Bal limon sarımsak karışımı ne işe yarar?

* Bu iki besinde kanın pıhtılaşmasını önler. Özellikle tromboz ve varislerin oluşumunu engeller. İçerdikleri sülfür maddesi vücuttaki kan akışını dengeler. * Kalp sağlığını kötü etkileyen yüksek tansiyon rahatsızlığı içinde kan akışının dengede olması gerekir.

Sarımsak ve limon karışımı ne işe yarar?

Kalp ve damar hastalıklarına iyi gelen limon sarımsak kürü damar tıkanıklıklarını açıyor, damar iltihaplarını iyileştiriyor. Kötü kolestrolü düşürüyor, hipertansiyonu önlüyor. Beyin hücrelerini yeniliyor, felç riskini azaltıyor. Zararlı yağların yakılmasını sağlayarak zayıflamaya yardımcı oluyor.