Hamileliğin kaçıncı ayında lazer epilasyon?

İçindekiler:

  1. Hamileliğin kaçıncı ayında lazer epilasyon?
  2. Hamileler buz lazer yaptırabilir mi?
  3. Lazer hamile kalmayı engeller mi?
  4. Lazer epilasyon cinsel isteksizlik yapar mı?
  5. Lazer doğumu etkiler mi?

Hamileliğin kaçıncı ayında lazer epilasyon?

Hamilelik döneminin son 3 ayı karın oldukça hassaslaşır ve bu dönemde karına kesinlikle bir işlemde bulunulmaz. Anne adaylarının son 3 aylık dönem dışında lazer yaptırmasının bebeğe ve hamileliğe bir zararı yoktur.

Hamileler buz lazer yaptırabilir mi?

Kısaca hamilelikte buz Lazer uygulaması önerilmez ama emzirme sırasında ise belli bir dönem sonrası doktor onayı ile başlayabilirsiniz.

Lazer hamile kalmayı engeller mi?

Lazer epilasyon yöntemlerinin gebeliğe engel bir duruma sebep olduğuyla ilgili herhangi bir araştırma mevcut değildir. Ayrıca herhangi bir lazer yöntemini uygulamış ve sonrasında gebe kalmış pek çok danışan bulunmaktadır.

Lazer epilasyon cinsel isteksizlik yapar mı?

Ancak cinsel ilişkiyle ilgili hiçbir kısıtlama söz konusu değildir. Genital bölgeye lazer epilasyon yaptırdıktan sonra cinsel yaşamınıza devam edebilirsiniz, lazer epilasyon cinsel yaşamınızı etkilemez.

Lazer doğumu etkiler mi?

Bugüne kadar lazer epilasyon uygulamasının hamileliğe etkisi ile ilgili detaylı deney ve araştırmalar yapılmamıştır. Ancak; Bu işlemden kaynaklı ne gebelik öncesinde yumurtalıklar ve rahim üzerinde ne de gebelik esnasında anne ve bebek üzerinde herhangi bir yan etkisine de rastlanmamıştır.