Tam kapanmada Pazar günü Kargo gelir mi?

İçindekiler:

  1. Tam kapanmada Pazar günü Kargo gelir mi?
  2. Trendyol Pazar günü Kargo gelir mi?
  3. Pazar günleri Kargo taşınır mı?
  4. Tam kapanmada kargolar calisiyor mu?
  5. Kuryeler Pazar günü çalışıyor mu?
  6. PTT Kargo arabaları hafta sonu çalışıyor mu?
  7. MNG Kargo Pazar günü gelir mi?
  8. Yurtiçi Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?
  9. Yasaklarda kargolar çalışacak mı?
  10. Aras Kargo Pazar günü dağıtım yapıyor mu?
  11. Aras Kargo ne zaman dağıtıma çıkıyor?

Tam kapanmada Pazar günü Kargo gelir mi?

Marketler haftaiçi saat 10:00 ile 17:00 arasında Cumartesi günü de dahil, Pazar günleri ise marketler kapalı olacak. Kargolar kapanma kararlarından muaf olacak. Kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, UPS kargo, PTT Kargo, Aras Kargo gibi kargo şirketleri kapanma döneminde açık olacak.

Trendyol Pazar günü Kargo gelir mi?

Türkiye'nin en meşhur alışveriş sitelerinden olan Trendyol'un kendi kargo şirketi olan Trendyol Express, Pazar günleri hizmet vermemektedir. TRENDYOL EXPRESS KAÇTA AÇILIR, KAÇTA KAPANIR? Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Pazar günleri Kargo taşınır mı?

İşte Kargo şirketlerinin hafta sonu çalışma günleri - saatleri... Kargolar hafta sonu açık , dağıtım yapıyor mu? ... Hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 16.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Tam kapanmada kargolar calisiyor mu?

Kargolar kapanma kararlarından muaf olacak. Kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, UPS kargo, PTT Kargo, Aras Kargo gibi kargo şirketleri kapanma döneminde açık olacak.

Kuryeler Pazar günü çalışıyor mu?

Kuryenet Hafta Sonu Açık Mı, Kapalı Mı? ... Hafta içinin yanı sıra cumartesi günü de firma çalışmaktadır. Ancak pazar günleri firma hizmet vermez ve tüm şubeleri kapalıdır. Pazar günü kargo teslimatları da yapılmamaktadır.

PTT Kargo arabaları hafta sonu çalışıyor mu?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. ... Harici olarak diğer PTT kargo şubeleri hafta sonu hizmet vermezler.

MNG Kargo Pazar günü gelir mi?

MNG KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır.

Yurtiçi Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Yasaklarda kargolar çalışacak mı?

KARGOLAR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF MI? Tam kapanma genelgesi içerisinde Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi de paylaşıldı. Bu listenin 22. maddesinde “Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları” da bulunuyor. Bu nedenle kargocular kısıtlamadan muaf olacaklar.

Aras Kargo Pazar günü dağıtım yapıyor mu?

Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo ne zaman dağıtıma çıkıyor?

Gelen kargonuzun size tesliminde ise Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e, cumartesi günü ise saat 15:00 'e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir. Ayrıca çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır ve bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne sarkabilir.