Enflasyon farki ne zaman yatacak 2020?

İçindekiler:

  1. Enflasyon farki ne zaman yatacak 2020?
  2. Memurlar enflasyon farkını ne zaman alacak?
  3. Enflasyon farkı ne kadar olur?
  4. Memurlar kaç lira enflasyon farkı alacak?
  5. Temmuz ayı enflasyon farkı ne kadar?

Enflasyon farki ne zaman yatacak 2020?

Emekli maaş zammının 8,36 olarak belirlenmesinin ardından gözler maaş farkının yatacağı tarihe çevrildi. Memur ve memur emeklilerine yüzde 4.36 enflasyon zammı yapılacak. Zamlı maaşlar ve enflasyon farkı 15 Ocak'tan itibaren hesaplara yatırılacak.

Memurlar enflasyon farkını ne zaman alacak?

Ancak 6 aylık enflasyon yüzde 8.45 olduğu için için memur ve memur emeklisinin yüzde 5.45 oranında enflasyon farkı alacağı oluştu. SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranının da yüzde 8,45 olması bekleniyor. Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaş ve aylıklarını 15 Temmuz'da alacak.

Enflasyon farkı ne kadar olur?

Buna göre, memurlar ve emekliler yüzde 5,45 enflasyon farkı alacak. Zam oranının ise yüzde 8,45 olması bekleniyor. SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranının da yüzde 8,45 olması bekleniyor. Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaş ve aylıklarını 15 Temmuz'da alacak.

Memurlar kaç lira enflasyon farkı alacak?

- Memur: Memur ve memur emeklisi için ilk 6 ayda 5.45 puanlık enflasyon farkı oluştu. Milyonlarca memur ve memur emeklisi yılın ikinci yarısında yüzde 3'lük toplu sözleşme zammının yanı sıra enflasyon farkı alacak. Böylece yılın ikinci yarısında memur ve memur emeklisinin maaşlarındaki toplam artış yüzde 8.45 olacak.

Temmuz ayı enflasyon farkı ne kadar?

Temmuz ayında maaşlara yüzde 3 zam yapılırken, Temmuz-Eylül dönemindeki 3 ayda enflasyon yüzde 4,23 arttı. Eylül itibariyle memura 1,23 puan enflasyon farkı zammı imkanı oluştu.