Şeyma Korkmaz kimdir?

İçindekiler:

  1. Şeyma Korkmaz kimdir?
  2. Oyuncu Cüneyt Mete nin eşi kimdir?
  3. Beni Affet Gamze iğdiroğlu kaç yaşında?
  4. Unutma Beni Bahar kimdir?
  5. Beni Affet Dizisi Yıldız kimdir?
  6. Oyuncu Cüneyt Mete kaç yaşında?
  7. Gamze Iğdıroğlu başarır kimdir?

Şeyma Korkmaz kimdir?

20 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelen Şeyma Korkmaz, 32 yaşındadır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra kariyerine ilk olarak Hayata Beş Kala isimli diziyle başlamıştır. Asıl tanınma nedeni Beni Affet dizisinde canlandırdığı Feride karakteridir.

Oyuncu Cüneyt Mete nin eşi kimdir?

2011 yılında Star TV'de yayınlanan ve gündüz kuşağı dizilerinden olan Beni Affet dizisi oyuncularından meslektaşı Şeyma Korkmaz ile Mayıs 2019 yılında evlendi.

Beni Affet Gamze iğdiroğlu kaç yaşında?

, Ankara doğumlu. Çankaya Lisesi Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü (2011) mezunu.

Unutma Beni Bahar kimdir?

Gaye Turgut, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Aynı zamanda çift anadal ile Sinema-Tv bölümünü mezunudur. Anaokulunda yaratıcı drama ve dans çalışmalarına katılarak oyunculukla küçük yaşta ilgilenmeye başlamıştır.

Beni Affet Dizisi Yıldız kimdir?

İlkay Kayku, tarihinde Kastamonu'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. 2002 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nun sınavını kazanarak oyunculuk hayatına adım attı.

Oyuncu Cüneyt Mete kaç yaşında?

51 yaşında () Cüneyt Mete/Yaş

Gamze Iğdıroğlu başarır kimdir?

Tam adı Nuran Gamze İğdiroğlu. , Ankara doğumlu. Çankaya Lisesi Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü (2011) mezunu. Şimdiye dek 2 dizide rol alan Gamze İğdiroğlu, oynadığı son dizi olan Beni Affet'te Eylül ve Ayşe Güner karakterlerini canlandırdı.