AÖF diploma notu kaç olmalı?

İçindekiler:

  1. AÖF diploma notu kaç olmalı?
  2. AÖF ders geçme notu kaç 2021?
  3. Açıköğretim diplomada yazıyor mu?
  4. AÖF Yaz Okulu Sınavı ortalamayı etkiler mi?
  5. AÖF yaz okulunda kaç kredi alınır?

AÖF diploma notu kaç olmalı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde kaydı bulunan öğrencilerimizin bir programdan mezun olabilmesi için Genel Not Ortalamasının (GNO) en az 2.00 olması gerekmektedir.

AÖF ders geçme notu kaç 2021?

2021 yılında da eğitim hayatına devam eden ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan adaylar, ders geçme notunu öğrenmeye çalışıyor. AÖF'de ders geçme notu 30 puan olarak belirtilmiştir. 30 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilir.

Açıköğretim diplomada yazıyor mu?

Açıköğretim Fakültesi bünyesindeki önlisans ve lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında Açıköğretim Fakültesi ve programın adı yer almaktadır. İktisat Fakültesi bünyesindeki lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında İktisat Fakültesi ve programın adı yer almaktadır.

AÖF Yaz Okulu Sınavı ortalamayı etkiler mi?

Yaz okuluna kayıt yaptıran öğrenci için; yaz okulunda geçen süre eğitim-öğretime ilişkin azami sürenin hesabında dikkate alınmaz.. ... Yaz okulunda alınan dersin harf notu ve kredisi Genel Not Ortalamasını etkiler. Tekrar edilen bir ders için son not dikkate alınarak kredisine göre Genel Not Ortalaması hesaplanır.

AÖF yaz okulunda kaç kredi alınır?

Yaz Okuluna kayıt yaptıran her öğrenci toplam en fazla 13 kredilik/20 AKTS'lik ders alabilir; ancak, bir dersin kredi saatinin 13'ün/AKTS'sinin 20'nin üzerinde olması halinde sadece bu ders alınabilir.