Aof ders ekle-sil işlemini kimler yapamaz?

İçindekiler:

  1. Aof ders ekle-sil işlemini kimler yapamaz?
  2. Açıköğretim ders ekle-sil nereden yapılır?
  3. Aof ders seçimi nasıl yapılıyor?
  4. Aof bir dönemde kaç ders alınabilir?
  5. Ders ekle-sil haftası nedir?
  6. Ekle-sil haftasında ders silinir mi?
  7. Aöf 1 sınıf ders kaydı nasıl yapılır?

Aof ders ekle-sil işlemini kimler yapamaz?

* 2018-2019 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler güz döneminde ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. * 2018-2019 öğretim yılından önce kayıt yaptırmış olan öğrenciler fakülte tarafından atanmış dersleri eksiltebilir veya ders ekleyebilirler.

Açıköğretim ders ekle-sil nereden yapılır?

Ders ekle/sil işlemi nasıl yapılmaktadır.? Ders seçim işlemi, aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden ilgili kayıt tarihleri arasında yapılacaktır.

Aof ders seçimi nasıl yapılıyor?

Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Aof bir dönemde kaç ders alınabilir?

MADDE 7 – (1) (Değişik: RG-5/9/2017- 30171) Öğrenci, bir yarıyılda toplam 45 AKTS kredilik ders seçebilir. Öğrenci, ders ekle/sil işlemlerini; kayıt yenileme tarihleri içinde, sadece o yarıyıl için yapar ve bu işlemlere sonradan itiraz edemez.

Ders ekle-sil haftası nedir?

Ekle-Sil günleri; Derslerin başladığı ilk hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yapılır. Öğrenci ders değişikliği yapamaz sadece danışman ekranları kullanılır. Tüm öğrencilerin ders kayıtları danışmanlarınca onaylanmış olmalıdır.

Ekle-sil haftasında ders silinir mi?

8- “Ekle/Sil Haftası” içinde; öğrenci seçmiş olduğu derslerde değişiklik yapmak isterse, akademik danışmanına bildirecektir. ... 10- “Ekle/Sil Haftası” sonunda akademik danışman onayı olmayan öğrencinin seçtiği dersler üzerinden silinecektir.

Aöf 1 sınıf ders kaydı nasıl yapılır?

Ders kayıtları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra “Öğrenim” menüsü altında yer alan “Ders Alma” başlığını kullanarak ders kaydınızı yapabilirsiniz.