İSKİ Borç Yapılandırma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İSKİ Borç Yapılandırma nasıl yapılır?
  2. İSKİ taksitlendirme yapıyor mu?
  3. İSKİ yapılandırma ilk taksit ne zaman?
  4. İSKİ'de yapılandırma var mı?
  5. IZSU Yapılandırma nasıl yapılır?
  6. Su faturası nasıl taksitlendirme?
  7. Su faturası yapılandırma nedir?
  8. IZSU sayaç okunmadı ne yapmalıyım?
  9. Borç yapılandırması ne zaman son?

İSKİ Borç Yapılandırma nasıl yapılır?

İSKİ su borcu yapılandırma başvurusu yapmak oldukça kolay. Su borcu yapılandıraması için "www.iski.istanbul" ve e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden başvuru yapılabilir. Ayrıca İSKİ Şube Müdürlükleri üzerinden de yapılandırma başvurusu yapılabilir.

İSKİ taksitlendirme yapıyor mu?

Bu yapılandırmayla; bahse konu borçlar, peşin ödemede  gecikme zammı indiriminden yararlanılabileceği gibi, ikişer aylık dönemler halinde 36 aya kadar taksitle de ödenebilecektir.

İSKİ yapılandırma ilk taksit ne zaman?

4-) Taksitli aboneler için ilk vade 21 tarihidir. Taksit vadeleri ikişer aylıktır.

İSKİ'de yapılandırma var mı?

Yapılandırma işlemleri, İSKİ Şube Müdürlükleri, www.iski.istanbul, e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Yapılandırmanın başvuru süresi 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir."

IZSU Yapılandırma nasıl yapılır?

Yapılandırma yapmak isteyen vatandaşlar abone numarası ve kimlik bilgileri ile birlikte 31 Ağustos 2021 tarihine kadar aboneliklerinin bağlı olduğu İZSU hizmet binalarına gelerek müracaat edip borçlarında yapılandırma gerçekleştirebilecek.

Su faturası nasıl taksitlendirme?

Uygulamadan yararlanmak isteyen aboneler, 31 Aralık 2020 tarihine kadar www.iski.istanbul adresi üzerinden Borç Yapılandırma Formu doldurarak veya randevu ile en yakın İSKİ Şube Müdürlüğüne şahsen müracaat ederek, su borçlarını yapılandırabilecek.

Su faturası yapılandırma nedir?

su faturası borç yapılandırma Haberi Yapılandırmaya müracaat edilmesi ve taksitlerin düzenli ödenmesi halinde herhangi bir haciz işlemi uygulanmayacak. ... Bu şekilde hesaplanan borç, peşin veya ikişer aylık dönemler itibariyle 6, 9, 12 ve 18 eşit taksitte ödenebilecek.

IZSU sayaç okunmadı ne yapmalıyım?

Aylık sayaç okunma işlemi sırasında sayaç yerinin kilitli olmasından dolayı sayacı okunamayan aboneler, bağlı oldukları şubeye şahsen başvurmaları halinde okudukları endeksi imza karşılığı işleterek tahakkuk işlemi yaptırabilmektedir, Telefon ile endeks işletme ve tahakkuk yapılmamaktadır.

Borç yapılandırması ne zaman son?

BORÇ YAPILANDIRMA SON GÜN NE ZAMAN? Vergi, sosyal güvenlik primi, trafik cezası, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenim kredileri, köprü otoyol kaçak geçiş cezası gibi tarihinde vadesi dolduğu halde ödenmeyen kamuya olan borçlar için tanınan başvuru süresi günü sona erecek.