Dikenli incir cinsel gücü artırır mı?

İçindekiler:

  1. Dikenli incir cinsel gücü artırır mı?
  2. Kuru incir cinsel gücü artırır mı?
  3. Cevizin cinselliğe faydası var mı?
  4. Bal ve Ceviz cinsel gücü artırır mı?
  5. Ceviz cinsel isteği arttırır mı?
  6. Ballı Süt cinsel gücü artırır mı?

Dikenli incir cinsel gücü artırır mı?

Tıbbın babası İbn-i Sina'nın yüzlerce yıl önce önerdiği Dikenli incir, Hint inciri, Frenk yemişi gibi isimlerle de anılan kaktüs meyvesi, afrodizyak etkisiyle cinsel güce güç katıyor.

Kuru incir cinsel gücü artırır mı?

Cinsel gücü artıran çok güçlü afrodizyaklardan biri de incir. E ve B vitaminleri açısından çok zengin. Sindirimi kolaylaştıran incir cinsel yaşamınızı renklendirmenize de yardımcı olacak.

Cevizin cinselliğe faydası var mı?

Kaslarla beynin daha düzenli çalışmasını ve daha az yorulmasını sağlar, cinsel gücü arttırır. Fındık, fıstık, ceviz ve badem: Lif, protein ve vitamin bakımından zengindirler. Özellikle enerji verirler ve cinsel gücü arttırırlar.

Bal ve Ceviz cinsel gücü artırır mı?

Ballı ceviz cinsel gücü arttıran en doğal kaynaktır. Bal, östrojen ve testosteron seviyesini artırır ve libidonun yükselmesini sağlar. Bu etkilerinin yanı sıra bir de serotonin seviyesini yükseltir! Şimdi balın yanına bir de ceviz eklediğinizi düşünün :) Cevizdeki B6 ise hormon dengesini korur ve enerjinizi yükseltir.

Ceviz cinsel isteği arttırır mı?

CİNSEL GÜCÜ ARTIRAN BESİNLER: CEVİZ Ceviz E vitamini ve omega 3 yağları bakımından oldukça zengindir. Güçlü bir kalp de kişinin enerjisini ve kan akışını düzenler. Bu da seks sırasında erkeğin gücünü artırır.

Ballı Süt cinsel gücü artırır mı?

Aktarlarda bolca var: Bal, arı sütü ve poleni Özellikle arı sütü, bal ve polen karışımını cinsel gücünüzün tabiri yerindeyse tavan yapması için tüketebilirsiniz. Bu karışım hem hücrelerinizi yeniler, hem de yaşınız ilerlese de cinsel gücünüzü yerinde tutar.