Sirke ile saç rengi nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Sirke ile saç rengi nasıl açılır?
  2. Saç boyası koyu olunca nasıl açılır?
  3. Beyaz sirke saça nasıl uygulanır?
  4. Sirkeyle saç yıkanırsa ne olur?

Sirke ile saç rengi nasıl açılır?

Sirke ile saç rengi açma İki bardak suyu küçük bir kapta kaynatın. Kaynadıktan sonra 2 yemek kaşığı sirkeyi de ekleyin. 15 dakika demlenmesini bekleyin. 3. Demlendikten sonra ateşten alın ve soğumasını bekleyin.

Saç boyası koyu olunca nasıl açılır?

Limon ile boyalı saç rengi açmak için bir bardak limon suyunu bir litre su ile karıştırıp sprey bir şişeye boşalt ve ardından saçlarına uygula. Durulama gerektirmeyen bu yöntemi uyguladıktan sonra güneşe çıkıp saçlarının kurumasını beklemen yeterli!

Beyaz sirke saça nasıl uygulanır?

Doğal saç kremi olarak kullanılabilen beyaz sirke, saçların kolayca açılmasını sağlar ve saçlara parlak bir görünüm kazandırır. Beyaz sirkeyi saç kremi olarak kullanmak isterseniz bir kaba 2 bardak su, 2 yemek kaşığı beyaz sirke ekleyin. İyice karıştırın ve son saç durulama işlemi sırasında başınızdan aşağı dökün.

Sirkeyle saç yıkanırsa ne olur?

Sirkeli su, saçın pH dengesini düzenleyerek aşırı yağlanma sorununun önüne geçiyor. Saç derisinin temizlenmesini sağlıyor, bu da saç köklerinin hava almasına yardımcı oluyor. Hava alan saç kökleri sayesinde saç çok daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzuyor.