Aynı sefa kremi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Aynı sefa kremi nasıl yapılır?
  2. Portakal nergisi kremi neye iyi gelir?
  3. HOMM aynısefa kremi ne işe yarar?
  4. HOMM aynısefa kremi nasıl kullanılır?
  5. Farmasi aynı sefa kremi ne işe yarar?
  6. Aynı sefa yağı saça nasıl uygulanır?
  7. Aynisefa yagi faydalari nelerdir?

Aynı sefa kremi nasıl yapılır?

Balmumunu cam kaseye alın ve kaynayan tencerenin üstüne koyup eritin. Sıvı hale gelen balmumunun üzerine 100 ml aynısefa yağını ekleyin ve iyice eridikten sonra malzemeyi homojen hale getirmek için karıştırıp ocaktan alın. Birkaç dakika soğumasını bekleyin. Ardından lavanta esansiyel yağını damlatarak karıştırın.

Portakal nergisi kremi neye iyi gelir?

Sivilce, siyah noktalar ve akne tedavisinde kullanılır. Sedef ve sulu sedef hastalığı ve egzama hastalığını destekleyici iyileştirme özelliği bulunmaktadır.

HOMM aynısefa kremi ne işe yarar?

AYNISAFA ÖZLÜ CİLT BAKIM KREMİ 45 ML Aynı safa antibakteriyel etkiye sahiptir. Kan akışını artırarak kolajen protein üretimini destekleyerek tahriş olmuş ciltlerin, küçük yara ve yanıkların üzerinde kullanılabilinir. A vitamini cilt üzerinde hücre yenileyici etkisiyle problemli ciltlerde olumlu etki gösterir.

HOMM aynısefa kremi nasıl kullanılır?

Aynısefa Kremi Nasıl Kullanılır? Eczaneden aldığınız aynısefa kremi size baş ağrısı yaşadığınız dönemlerde, ağrı kesici gibi iyi gelecektir. Şakaklarınıza masaj yaparak uygulayın ve kısa süre içinde ağrının hafiflediğini hissedin. Cildinizde kaşıntı hissettiğinizde ise kaşınan bölgeye masaj yaparak uygulayın.

Farmasi aynı sefa kremi ne işe yarar?

Kuru ve hassas ciltlerin sorunlarına yönelik tasarlanmış bu formül, kolay sürümü ile cildinizi yatıştırarak eşsiz bir nemlendirme sağlar. İçeriğindeki Aynısefa Yağı ile vücudunuzun ihtiyaç duyduğu nemi nazikçe geri kazandırır. Cildinizin günlük bakımını sağlamaya yardımcı olur.

Aynı sefa yağı saça nasıl uygulanır?

Cilt kuruluğu dışından, aynısefa yağı saç bakımında da kullanılan bir yağdır. Saç diplerinize masaj yaparak bekletip ardından durulayabilirsiniz. Saçlara canlılık ve parlaklık verir.

Aynisefa yagi faydalari nelerdir?

– Cilt yaralarına iyi gelir. – Sivilce ve aknelere karşı etkilidir. – Güneş yanıkları için etkilidir. – Ciltte kaşıntı, kızarıklık, hassasiyet ve şişme gibi sorunları gidermek için yardımcı olur.