Yerel yerleştirme sonuçları nereden öğrenilecek?

İçindekiler:

  1. Yerel yerleştirme sonuçları nereden öğrenilecek?
  2. Lise tercihleri açıklanınca nereden bakılır?
  3. 2021 tercih sonuçları nasıl öğrenilir?
  4. E okul LGS sonuçlarına nasıl bakılır?
  5. Liselere yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. Merkezi yerleştirme ne zaman?
  7. LGS sınav sonuçlarını nasıl öğrenebiliriz?

Yerel yerleştirme sonuçları nereden öğrenilecek?

LGS tercih sonuçları “http://www.meb.gov.tr” adresinden öğrencilerin erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından birinci nakil başvuruları 26-30 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

Lise tercihleri açıklanınca nereden bakılır?

t) Tercih ve yerleştirme işlemleriyle ilgili tüm bilgilendirmeler http://www.meb.gov.tr ile https://eokul.meb.gov.tr adreslerinden yapılacaktır. Velilerin tercih ve yerleştirme işlemleri süresince bu adresleri takip etme yükümlülüğü vardır.

2021 tercih sonuçları nasıl öğrenilir?

Yerleştirme sonuçları internet (https://sonuc.osym.gov.tr) aracılığıyla adaylara duyurulacaktır.

E okul LGS sonuçlarına nasıl bakılır?

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS sınav sonuçlarını http://sonuc.meb.gov.tr/ adresinden açıklandı. Öğrenciler, istenilen bilgileri girerek LGS sonuçlarını öğrenebilecek.

Liselere yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS tercih sonuçları 26 Temmuz'da açıklanacak. LGS kapsamında lise tercihleri 5 Temmuz Pazartesi başlamıştı. 16 Temmuz saat 17.00'de sona erdi. 2021 LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Yerleştirme sonuçları, 26 Temmuz 2021 tarihinde "http://www.meb.gov.tr" adresinden ilan edilecek.

Merkezi yerleştirme ne zaman?

KPSS-2021/2 merkezi yerleştirmeleri için 22-29 Aralık'ta tercih yapabilecek. Kamu kurumları yerleştirme taleplerini ilk yerleştirme için 5 Nisan-28 Mayıs, ikinci yerleştirme için 4 Ekim-19 Kasım'da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Kamu e-Uygulama sistemi üzerinden bildirebilecek.

LGS sınav sonuçlarını nasıl öğrenebiliriz?

Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Liselere Geçiş Sistemi için sonuçları açıldı. İyi bir lisede okumanın hayalini kuran öğrenciler bir sonraki adımda tercih heyecanını yaşamaya başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı, LGS sınav sonuçlarını http://sonuc.meb.gov.tr/ adresinden açıklandı.