Rüyada küçük çocuk yıkamak ne demek?

İçindekiler:

  1. Rüyada küçük çocuk yıkamak ne demek?
  2. Rüyada küçük kız çocuğu yıkamak ne anlama gelir?
  3. Rüyada erkek çocuğu yıkamak ne anlama gelir?
  4. Rüyada bir kadını yıkamak ne demek?

Rüyada küçük çocuk yıkamak ne demek?

Çocuk yıkamak aynı zamanda öksüz ya da yetim kalmış bir çocuğu sahiplenmek, onu evlat edinmek, ebeveynlik yapmak manalarına da gelir. ... Bekarlar için iyi bir eşe, güzel kısmetlere, evliler için çocuk haberlerine, yaşlı kimseler için torunlarıyla beraber mutlu bir yaşamda sağlıklı geçecek yıllara delalettir.

Rüyada küçük kız çocuğu yıkamak ne anlama gelir?

Rüyada Kız Bebek Yıkamak Rüyasında kız bebek yıkadığını gören kişinin özellikle çevresindeki diğer insanlar ile arasına mesafe koyması gerektiğine işaret edilmektedir. Çevresindeki kişilerin kendisinin arkasından oyun çevirdiğine işaret edilmektedir.

Rüyada erkek çocuğu yıkamak ne anlama gelir?

Rüyada erkek çocuk yıkamak; ferahlık anlamına gelir. Genç bir kadının bu rüyayı görmesi kız çocuğuna sahip olması demekken, yaşlı bir kadının görmesi ecelinin yaklaştığına işarettir. Yıkanan çocuktan çok fazla kir çıktığını görmek, sıkıntılardan kurtulmak, kötülüklerden arınmak anlamına gelir.

Rüyada bir kadını yıkamak ne demek?

Rüyada Kadın Yıkamak Fenalık ve ahlaksızlık şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişi, günaha gireceği işleri yapacak, şeytana uyacak ve ailesine utanç verecektir. Bir kadın için ise bu rüya; gözyaşına işarettir. Rüya sahibinin bir yakını açısından üzüleceğine delalet eder.