Ersağ enginar kapsülü ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ersağ enginar kapsülü ne işe yarar?
  2. Ersağ enginar kapsülü nasıl kullanılır?
  3. Karaciğer için enginar nasıl yenir?
  4. Artıchoke ne işe yarar?
  5. Enginar deve dikeni ekstraktı nasıl kullanılır?
  6. Immunat enginar deve dikeni Hindiba nasıl kullanılır?
  7. Medan kapsül nasıl kullanılır?
  8. Ersağ kara mürver ne ise yarar?

Ersağ enginar kapsülü ne işe yarar?

🚥 Alzheimer hastalığına yakalanma riskini azaltır. 🚥 Hücrelerin yenilenmesi ve güçlenmesini sağlar. 🚥 Potasyum ve sodyum açısından zengin olan enginar kan hızını düzenli bir seviyede tutar. 🚥 Sindirim sistemini sağlıklı çalıştırdığı için zayıflamaya yardımcı olur.

Ersağ enginar kapsülü nasıl kullanılır?

Ersağ Enginar takviye edici gıda olarak üretilmektedir. Ersağ Enginar içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için sabah akşam günde 2 defa birer kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir.

Karaciğer için enginar nasıl yenir?

Enginar suyu ılıdıktan sonra limon suyunu ilave edin. Son olarak da balı ekleyin....
  1. 40 gün boyunca düzenli olarak içtiğinizde karaciğer değerleriniz iyileşir, iltihaplanmayı ortadan kaldırır.
  2. Kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar.
  3. İdrar sökücü etkisi vardır, şişkinliği önler.

Artıchoke ne işe yarar?

Silimarin protein sentezini stimule ederek, sağlıklı karaciğer hücrelerinin gelişimini destekler. Ayrıca Milk Thistle ve Artichoke kullanımı ile safra akımının arttığı, bu sayede de karaciğer ve safra kesesi foksiyonlarının desteklendiği bilinmektedir.

Enginar deve dikeni ekstraktı nasıl kullanılır?

Günlük olarak sabah 1 ölçek, akşam 1 ölçek kullanılması tavsiye edilmektedir. (5ml. ölçekli kaşık kutu içerisinde yer almaktadır). Yemeklerden 1 saat sonra bir bardak su ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir.

Immunat enginar deve dikeni Hindiba nasıl kullanılır?

📍Osmanlı Kök ve Baharat Sıvı Ekstresi 8 bitki kökü ve baharatlardan üretilmiştir. Günlük olarak sabah 1 ölçek, akşam 1 ölçek kullanılması tavsiye edilmektedir. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

Medan kapsül nasıl kullanılır?

Yetişkinler için günde 3 defa birer kapsül yemeklerle beraber alınması tavsiye edilir. Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Hamile ve emziren bayanların doktora danışarak kullanmaları tavsiye edilir.

Ersağ kara mürver ne ise yarar?

Kara mürverin içeriğinde C vitamini, B6 vitamini ve demir bulunmaktadır. İçerisinde bol miktarda antioksidan içeren kara mürver ise bağışıklığı güçlendirici etkisiyle biliniyor. Antioksidan bir madde olan flavonoitlerden zengindir. Koyu mor rengi yüksek antioksidan özelliğinden kaynaklanır.