Uzakyol kaptanı ne yapar?

İçindekiler:

  1. Uzakyol kaptanı ne yapar?
  2. Uzakyol 1 Kaptan nasıl olunur?
  3. 3 Kaptan maaşları ne kadar?
  4. Denizcilikte süvari ne demek?
  5. Kılavuz kaptan ne kadar maaş alır?

Uzakyol kaptanı ne yapar?

https://denizdekiler.com - KAPTAN (UZAKYOL KAPTANI) GÖREV VE SORUMLUK. KAPTAN, IŞVERENIN TEMSILCISI OLUP, GEMIYI SEVK VE IDARE EDEN TÜM SORUMLULUĞUN KENDISINDE TOPLANDIĞI, TEK YETKILI KIŞIDIR. A.) ŞIRKETIN ÇEVRE KORUMA VE EMNIYETLI YÖNETIM POLITIKASININ UYGULANMASINI SAĞLAR.

Uzakyol 1 Kaptan nasıl olunur?

Uzakyol 1. zabit yeterliği ile 500 GT'den büyük gemilerde liman seferi dışında otuz altı ay (3 yıl) birinci zabitlik yapanlar ile Kaptan yeterliği ile yakın kıyısal sefer dışında çalışan gemilerde veya yakın kıyısal seferde çalışan 500 GT den büyük gemilerde yirmi dört ay en az birinci zabitlik ve on iki ay kaptanlık ...

3 Kaptan maaşları ne kadar?

Üçüncü Kaptan için ise 3 bin 600 dolar, Reis için dolar, Usta Gemici için bin 700 dolar ve kamarot için bin 500 dolardır.

Denizcilikte süvari ne demek?

KAPTAN (SÜVARİ BEY): Geminin sevk ve idaresinden ve bunun sonucunda oluşabilecek her türlü olaydan tam sorumlu kişidir. Gemiye, kıç gönderinde dalgalandırdığı ülke dersek, Kaptan da bu ülkenin Cumhurbaşkanı'dır.

Kılavuz kaptan ne kadar maaş alır?

Bu bağlamda genel bir fiyat çerçevesi çizmek gerekirse, en düşük kılavuz kaptan maaşı 10,000TL ile başlayıp, aylık 50,000TL arasındaki fiyatlarla kılavuz kaptanlı yapılması mümkündür.