2017 TEOG sonuçları nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. 2017 TEOG sonuçları nasıl öğrenilir?
  2. LGS Okul sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. E-okul teog sonuçları nasıl öğrenilir?
  4. Lise Yerleştirme Sonuçları nasıl öğrenebilirim?

2017 TEOG sonuçları nasıl öğrenilir?

TEOG, YEP puanları şuan resmi siteden öğrenilebiliyor. Yazılı sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir.

LGS Okul sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS tercih sonuçları 26 Temmuz'da açıklanacak. LGS kapsamında lise tercihleri 5 Temmuz Pazartesi başlamıştı. 16 Temmuz saat 17.00'de sona erdi. 2021 LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Yerleştirme sonuçları, 26 Temmuz 2021 tarihinde "http://www.meb.gov.tr" adresinden ilan edilecek.

E-okul teog sonuçları nasıl öğrenilir?

E-OKUL GİRİŞ SAYFASI Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

Lise Yerleştirme Sonuçları nasıl öğrenebilirim?

LGS tercih sonuçları “http://www.meb.gov.tr” adresinden öğrencilerin erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından birinci nakil başvuruları 26-30 Temmuz tarihleri arasında alınacak.