En çok para kazandıran şans oyunları hangisi?

İçindekiler:

  1. En çok para kazandıran şans oyunları hangisi?
  2. Şans oyunları neden oynamıyor?
  3. Nesine Sayısal Loto kaldırıldı mı?
  4. İkramiye stopaja tabi mi?
  5. Memur emekli ikramiyesi gelir vergisine tabi mi?

En çok para kazandıran şans oyunları hangisi?

Sayısal Loto'dan sonra en fazla milyon dağıtan oyun Milli Piyango olarak belirlendi. Milli Piyango biletleri, 2004 yılı yılı yılı yılı yılında 10, bu yılın 2 ayında ise 2 kişiye milyonluk ikramiyeler kazandırdı.

Şans oyunları neden oynamıyor?

Milli Piyango İdaresi tarafından yürütülen tüm şans oyunları ve Milli Piyango bileti satışları, Şisal Şans Şirketine 1 Ağustos tarihinden itibaren devredilecek olması nedeniyle durdu. Kazanılan ikramiyelerin ödemesi ise son çekilişin zaman aşımı süresi olan 29 Temmuz 2021 tarihine kadar ödenecek.

Nesine Sayısal Loto kaldırıldı mı?

Milli Piyango bilet satışı ile İnternet üzerinden Sanal Bayilerin teknik alt yapıları aracılığı ile oynatılan şans oyunları, Nesine.com'da oynatılamamaktadır. Milli Piyango İdaresi tarafından yürütülen işler 1.08.2020 tarihinden itibaren devredilmiştir.

İkramiye stopaja tabi mi?

Bu düzenlemeye göre, personele verilecek prim ve ikramiye "genel" tutarının kesinleşmesi (genel tahakkuk), gider kaydedilmesi veya karşılık ayrılması (çalışanları alacaklı gösteren bir kayıt yapılmaması koşuluyla) stopaj yapılmasını gerektirmemektedir.

Memur emekli ikramiyesi gelir vergisine tabi mi?

gelir vergisinden istisna edilecektir. ... Buna göre, Bay (B)'ye 1475 sayılı Kanun kapsamında hesaplanarak ödenen ve en yüksek Devlet memuruna ödenen azami emeklilik ikramiyesinin (5.001,76x10=) 50.017,60 TL'nin altında kalan 40.000 TL kıdem tazminatının tamamı, gelir vergisinden istisna edilecektir.