Nasır bandı nasıl kullanılır Tuba?

İçindekiler:

  1. Nasır bandı nasıl kullanılır Tuba?
  2. URGO nasır bandı nasıl kullanılır?
  3. Nasır bandı kaç günde etki eder?
  4. Nasır bandı neye iyi gelir?
  5. Nasır kökten nasıl çıkar?

Nasır bandı nasıl kullanılır Tuba?

Tuba Nasır Bandı Ürün Kullanım Şekli: İlaçlı yakı koruyucu yüzeyden ayrılır, mor yüzey nasır üstüne yerleştirilir. Nasır yakısı, 3 gün nasır üzerinde bırakılır. 3 gün sonunda nasır, pens yardımıyla koparılır ve nasır koparılan bölge tentürdiyot ile temizlenir.

URGO nasır bandı nasıl kullanılır?

Kullanım talimatı : URGO Nasır Sökücü bandı, tercihen akşamları yatmadan önce, sağlıklı deriye temas ettirmeden, maksimum 8 gün boyunca sıcak ayak banyosundan sonra günlük olarak uygulayın.

Nasır bandı kaç günde etki eder?

*Ürünün etkisine göre 2 ya da 3 gün sonra bandı çıkarın. (Her ürünün kalması süresi farklı olabilir. Alırken eczacıya danışabilir veya prospektüsünü okuyabilirsiniz.) *Hala nasır varsa tekrar yapıştırabilirsiniz.

Nasır bandı neye iyi gelir?

Nasır bandı, derideki nasırın üzerine yapıştırılarak birkaç saat ile birkaç gün arasında orada tutulmasıyla deriyi yumuşatıp nasırın soyulmasını sağlayan bir banttır.

Nasır kökten nasıl çıkar?

Birkaç damla suyun içine birkaç tane aspirin karıştırarak koyu bir macun kıvamında karışım yapılır. Nasırın üzerine bu aspirin macunu sürülür ve bir bandaj ile kapatılarak gece boyunca bekletilir. Bu işlem nasır kaybolana kadar sürekli tekrarlanmalıdır.