Yeşilçay maskesi nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Yeşilçay maskesi nasıl olur?
  2. Yeşil çay temizleme maskesi nasıl kullanılır?
  3. Yeşil çay posası ne işe yarar?
  4. Soyulan yeşil çay maskesi nasıl yapılır?
  5. Yeşil çay cilde uygulanır mı?
  6. Yeşilçay cilde sürülür mü?
  7. Yeşil çay cilde nasıl uygulanır?

Yeşilçay maskesi nasıl olur?

Elinizde ham yeşil çay kalacak. Daha sonra demlediğiniz bu yeşil çayın soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra saçlarınızı bu çaya batırabilir ya da yer yer saçınıza kendi elinizle uygulayabilirsiniz. 10-15 dakika saçınızda beklettiğiniz yeşil çayı sonrasında kendi şampuanınız ile kolayca durulayabilirsiniz.

Yeşil çay temizleme maskesi nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır: Yüzü temizledikten sonra ürünü açın ve maskeyi döndürün, şeffaf koruyucu kapağı çıkarın, maskeyi yüze eşit şekilde sürün, 10-15 dakika bekleyin, sonra yıkayın ve günlük cilt bakımı yapın.

Yeşil çay posası ne işe yarar?

Çayın içecek olarak tüketilmesinin sağlığa birçok faydası bulunurken posasının da ziyan edilmemesi, doğal bakım ürünü olarak kullanılması tavsiye edilmektedir. Çay posası, vücut peelingi olarak kullanıldığında vücuttaki ölü hücreleri temizler ve arındırır. Böylece daha canlı bir görüntü kazanılmış olur.

Soyulan yeşil çay maskesi nasıl yapılır?

GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ SOYULABİLEN YEŞİL ÇAYLI KİL MASKESİ 2 çay kaşığı toz kili bir karıştırma kabına alın ve üzerine 1 orta boy fincan demlenmiş ve süzülmüş ılınmış yeşil ekleyerek macun kıvamına getirine kadar karıştırın. Karışımı yüzünüze sürün ve 30 dakika bekleyip ılık suyla yıkayın.

Yeşil çay cilde uygulanır mı?

Yeşil çay, antioksidan ve anti inflamatuar özellikleri ile yaşlanmanın cilt üzerinde oluşturduğu etkileri azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca yine anti inflamatuar özelliği sayesinde sedef, kepek, döküntüler ve ciltte oluşan yumrular gibi cilt rahatsızlıklarının rahatsız edici etkilerini azaltmaya yardımcı olabilir.

Yeşilçay cilde sürülür mü?

Yeşil çayın faydaları Cilt lekelerinin tedavisinde oldukça etkili. Bol miktarda K vitamini içermesi nedeniyle göz altı morluklarının giderilmesinde kullanılıyor. Ciltteki renk eşitsizliklerinin giderilmesinde etkili. İçerisinde yer alan kateşin nedeniyle akneye yatkın ciltler için ideal bir içerik.

Yeşil çay cilde nasıl uygulanır?

Cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. Gözenek bakımı yapar ve cildi yatıştırır....Nasıl kullanacaksın?
  1. Temizlenmiş yüze, tercihen tonik uyguladıktan sonra, göz ve ağız boşluklarına dikkat ederek maskeyi yerleştir.
  2. 10-20 dakika ciltte tuttuktan sonra çıkar.
  3. Cilde masaj yaparak maskeden geriye kalan esansı cilde iyice yedir.