Kastamonu Tüneli ne zaman bitecek?

İçindekiler:

  1. Kastamonu Tüneli ne zaman bitecek?
  2. Kastamonu Ilgaz tüneli kaç km?
  3. Ilgaz Dağı Tüneli kaç yılında yapıldı?
  4. Turkiyenin en uzun tüneli hangisi?
  5. Ordu Perşembe tüneli kaç kilometre?

Kastamonu Tüneli ne zaman bitecek?

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli
Bilgiler
SonKastamonu
İşletme
Maliyet572.000.000 ₺
Açılış26 Aralık 2016
11 satır daha

Kastamonu Ilgaz tüneli kaç km?

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'de geleceğimizin sembolü olan en güzel eser oldu. 700 milyonu aşan bu proje ile Çankırı, Kastamonu, Ankara'ya komşu oluyor. Çankırı Kastamonu arası düşecek. 40 dakikalık mesafeyi 5 dakikada geçeceksiniz. 2 tünel var biri gidiş biri geliş. Toplam 11 kilometre.

Ilgaz Dağı Tüneli kaç yılında yapıldı?

Kastamonu ile Çankırı arasında yer alan Ilgaz Dağı'nda 2012 yılında başlanan proje, Karadeniz'i önce İç Anadolu'ya, ardından da Akdeniz'e bağlıyor. 2016 yılında çalışmaları tamamlanan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Turkiyenin en uzun tüneli hangisi?

Rize-Erzurum karayolu İkizdere-İspir arasında bulunan rakımlı Ovit Dağı'nda kar yağışı ve tipi iki gündür etkisini sürdürüyor. Ovit Tüneli Rize ve Erzurum arasındadır. Ovit Tüneli'nin uzunluğu 14,346 kilometredir. Ovit Tüneli Türkiye'nin en uzun, Dünyanın ise en uzun çift tüplü kara yolu tüneli oluyor.

Ordu Perşembe tüneli kaç kilometre?

Bolaman-Perşembe Yolu Projesi, Karadeniz Sahil Yolu'nun Bolaman-Perşembe arasındaki 27.6 Km'lik bölümünü içeriyor. Samsun'dan 120 kilometre uzaklıktaki Bolaman'dan başlayan proje 42 kilometrelik mevcut sahil güzergahının dışında Çalışlar vadisi üzerinden Ordu Efirli'ye ulaşıyor.