Facebook kalıcı olarak kaç günde silinir?

İçindekiler:

  1. Facebook kalıcı olarak kaç günde silinir?
  2. Facebookta açılan bir sayfa nasıl kapatılır?
  3. Facebook hesabı hemen nasıl silinir?
  4. Facebookta arkadaslar nasil silinir?

Facebook kalıcı olarak kaç günde silinir?

Hesabınızı silme işlemini başlatmanızın üzerinden henüz 30 gün geçmediyse işlemi iptal edebilirsiniz. 30 günden sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz. Paylaştığınız her şeyin silinmesi, silme işleminin başlamasından itibaren 90 güne kadar sürebilir.

Facebookta açılan bir sayfa nasıl kapatılır?

1: Sağ üst bölgede bulunan sekmeden ayarlar kısmına tıklayın... 2- Sol tarafta yazılan "Genel" sekmesinin seçili olduğundan emin olduktan sonra "sayfayı kaldır" seçeneğine tıklayın. 3- Silmek istediğiniz sayfanın adını seçin ve "Sayfayı sil" seçeneğine tıklayın.

Facebook hesabı hemen nasıl silinir?

- Aşağı inip Ayarlar ve Gizlilike'e sayfasına girin. Karşınıza gelen ekrandan Ayarlar sekmesine basın. - Ekranın sol köşesinde Facebook Bilgilerin kısmında Dondurma ve Silme'ye dokunun. - Hesabı Sil'i seçin ve Hesabı Silme İşlemine Devam Et'e dokunun.

Facebookta arkadaslar nasil silinir?

Birisini arkadaşlarınız arasından çıkarmak için: Söz konusu kişinin profiline gidin. Fareyi profilinin üst kısmındaki Arkadaşın simgesinin üzerine getirin. Arkadaşlarımdan Çıkar'ı seçin.