2018 Survivor birincisi kim oldu?

İçindekiler:

  1. 2018 Survivor birincisi kim oldu?
  2. 2016 Survivor birincisi kim oldu?
  3. Serkay Survivor birincisi mi?
  4. Atakan mi Serkay mi?
  5. Serkay Tütüncü ne zaman Survivor oldu?

2018 Survivor birincisi kim oldu?

Yapılan oylamalarla birlikte Anıl ve Hilmicem son ikiye kalamadı ve Survivor'da elenen isimler oldu. Adem ve Nagihan arasında yapılan şampiyonluk oylamasının ardından Survivor 2018'in şampiyonu Adem oldu. Acun: Sırasız olarak birinci turu geçenleri açıklıyorum. Anıl, Adem ve Nagihan büyük finalde.

2016 Survivor birincisi kim oldu?

Muhteşem heyecana sahne olan gecede Serkay ve Atakan SMS oylamasına çıktı. Oylamanın ardından en çok oyu alan Avatar Atakan oldu ve Survivor şampiyonu oldu. Atakan birinci olmasının ardından 500 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

Serkay Survivor birincisi mi?

survivor 2016'ın finali Kıbrıs'ta yapıldı. Yarı finalde Nagihan ve Damla'yı eleyen Avatar Atakan ile adını finale ilk yazdıran Serkay arasında geçen rekabetin sonucunu SMS oyları belirledi. SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Serkay elendi. Survivor 2016'ın kazananı ise Atakan oldu.

Atakan mi Serkay mi?

Yarı finalde Nagihan ve Damla'yı eleyen Avatar Atakan ile adını finale ilk yazdıran Serkay arasında geçen rekabetin sonucunu SMS oyları belirledi. SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Serkay elendi. Survivor 2016'ın kazananı ise Atakan oldu.

Serkay Tütüncü ne zaman Survivor oldu?

2016 yılında katıldığı ve finale kaldığı Survivor yarışmasıyla ünlenen Serkay Tütüncü, muhabirlerin "Survivor izlemeye vakit kalıyor mu?" sorusuna, "Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim" cevabını verdi. "All Star'a katılma ihtimaliniz var mı?" sorusunu ise "İhtimali bile yok.