31 Aralık 2020 günü bankalar açık mı?

İçindekiler:

  1. 31 Aralık 2020 günü bankalar açık mı?
  2. 31 Aralık kargolar kaça kadar açık?
  3. Bankalar ne zamana kadar kapalı?
  4. Yasak günleri bankalar açık mı?
  5. 31 Aralık kargo çalışıyor mu?
  6. Kargolar 2 ocakta çalışıyor mu?
  7. Bankalar 15 Temmuz'da çalışıyor mu?
  8. Sokağa çıkma yasağı Atmler açık mı?
  9. Tam kapanmada Postaneler Açık mı?
  10. 2 Ocak kargo çalışıyor mu?
  11. Kargolar ne zaman calismaya baslayacak?

31 Aralık 2020 günü bankalar açık mı?

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da 31 Aralık tarihi resmi tatil olarak kabul edilmiyor. ... Dolayısıyla bankalar ve diğer kamu kurumları normal çalışma sistemlerinde olacaklar.

31 Aralık kargolar kaça kadar açık?

31 Aralık - 1 Ocak tarihlerinde Yurtiçi Kargo şube ve acenteleri 14:00'e kadar iletilen adresten alım talepleri kabul edilecek, 16:00 'a kadar birimlerimize getirilen gönderiler kabul edilecektir. 444 99 99 Yurtiçi Kargo çağrı merkezimiz 08:30 – 20:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Bankalar ne zamana kadar kapalı?

Yayınlanan genelgede bankların durumu hakkında şu madde yer alıyor; – 10.00-16.00 saatleri arasında sayıları banka yönetimlerince belirlenecek şekilde sınırlı sayıda şube ve personel ile hizmet verecek olan banka şubeleri ile çalışanları hizmet verebilecek.

Yasak günleri bankalar açık mı?

Hafta için her gün yoğun olarak ziyaret edilen kurumların başında bankaların tam kapanma süreci içerisindeki durumu genelge ile netleşti. Bankalar tam kapanmada açık olacak. ... Bankalar 17 günlük yasak sürecinde vatandaşlara asgari düzeydeki personel sayısı ile hizmet verecek.

31 Aralık kargo çalışıyor mu?

31 Aralık Perşembe günü resmi kurum ve kuruluşlar çalışacak. Bankalar, PTT, eczaneler, kargolar açık olacak. Cuma günü ise bankalar, kargolar, PTT ve eczaneler kapalı olacak. Cuma günü resmi tatil.

Kargolar 2 ocakta çalışıyor mu?

2 Ocak 2021 tarihinde ise 08:30 itibari ile mesaiye devam edecek. 1 Ocak tüm şube ve acenteler kapalı olacak, 2 Ocak günü ise birimleri standart işleyişine devam edecektir. 1 Ocak 2021 resmi tatil olması sebebiyle hizmet verilmeyecek olup, 2 Ocak 2021'den itibaren hizmet vermeye devam edecek.

Bankalar 15 Temmuz'da çalışıyor mu?

15 Temmuz'da bankalar, eczaneler ve hastaneler resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Resmi tatil takvimi içerisinde de yer alan bu gün de diğer tatil günlerinde olduğu gibi kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermeyecek.

Sokağa çıkma yasağı Atmler açık mı?

– Maaş ödemesinin yapılacağı Banka'nın ikametine en yakın şubesine gidip gelinmek, – Güzergah ve zaman kuralına uygun davranılmak, kaydıyla bu kapsamda bulunan vatandaşlarımızın, banka şubeleri ve atm'lere gidiş-gelişleri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacaktır.

Tam kapanmada Postaneler Açık mı?

Bu süreçte merkezlerde işlem yapacak olanlarsa çalışma saatlerini araştırıyorlar. Tam kapanma döneminde PTT'ler 10:00- 16:00 arasında hizmet vermeye devam edecekler. ... Aynı zamanda PTT çalışanları ve görevlileri de sokak kısıtlamasından muaf tutulacak.

2 Ocak kargo çalışıyor mu?

1 Ocak tüm şube ve acenteler kapalı olacak, 2 Ocak günü ise birimleri standart işleyişine devam edecektir. 1 Ocak 2021 resmi tatil olması sebebiyle hizmet verilmeyecek olup, 2 Ocak 2021'den itibaren hizmet vermeye devam edecek.

Kargolar ne zaman calismaya baslayacak?

Kargo şirketleri kapanma süresi boyunca çalışmaya devam edecek. Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor.