20 Ocak 1989 da ne oldu?

İçindekiler:

  1. da ne oldu?
  2. Samsunspor trafik kazasında kaç kişi öldü?
  3. Nuri Asan neden öldü?
  4. Samsunspor hangi sene kaza yaptı?
  5. Samsun Süper Ligden ne zaman düştü?
  6. Samsunspor kac yilinda kaza gecirdi?
  7. 1 lig ne zaman Süper Lig oldu?
  8. Samsun Spor nerede?
  9. Deplasmanlı lig ne zaman başladı?
  10. Samsunspor kongre üyesi nasıl olunur?
  11. Samsunspor ne zaman 1 lige çıktı?
  12. Türkiyede Profesyonel lig ne zaman başladı?

da ne oldu?

Samsunspor kafilesinin 'da Malatyaspor deplasmanına giderken Havza ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında teknik direktör Nuri Asan, futbolculardan Mete, Muzaffer ve Tomiç ile otobüs sürücüsü hayatını kaybetmiş, birçok futbolcu ve kulüp yöneticisi de yaralanmıştı.

Samsunspor trafik kazasında kaç kişi öldü?

Samsunspor'un 1989'da geçirdiği kazanın 32. yıldönümünde hayatını kaybedenler anılıyor. 5 kişinin öldüğü kazanın ardından Samsunspor, kırmızı-beyaz renklerine siyahı da eklemişti. Kazadan sağ kurtulan Emin Kar ile Şanver Göymen, yaşananları anlattı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1.

Nuri Asan neden öldü?

Futbol Ligi müsabakasına giderken, Havza ilçesinde kafileyi taşıyan kulüp otobüsünün kamyonla çarpışması sonucu ölmüştür.

Samsunspor hangi sene kaza yaptı?

Türk futbolunun en acı günlerinden biri olan, tarihinde Malatyaspor ile oynanacak Türkiye 1'inci Futbol Ligi karşılaşması için Malatya'ya giden Samsunspor takımı, sabah saat 09.30 sıralarında Samsun'un Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu kafileyi taşıyan otobüs uçuruma yuvarlanmış ve kazada ...

Samsun Süper Ligden ne zaman düştü?

O sezon ikinci yarı maçlarına çıkamamasına karşın Türkiye Futbol Federasyonu'nun sağladığı özel statü ile ligde bırakılan Samsunspor, sonraki 5 yıl içinde 1. Futbol Ligi ve 2. Futbol Ligi arasında mekik dokumuştur. Kulüp 1989-90 sezonu için ölçüsüz transferler yapmış ve kadro uyumu sağlanamayınca da küme düşmüştür.

Samsunspor kac yilinda kaza gecirdi?

Hatırlanacağı üzere Samsunspor camiası 'da meydana gelen trafik kazasında 3 futbolcusunu, teknik direktörünü ve otobüs şöförünü kaybetmişti. Şans eseri kayıpsız atlatılan olay dün gece meydana geldi.

1 lig ne zaman Süper Lig oldu?

Yimpaş Yozgatspor ile Siirtspor'un ilk kez 1. Lig'de yer aldığı 2000-01 sezonunda Fenerbahçe şampiyonluğa ulaştı. 2001-02 sezonunda ligin adı Süper Lig olarak değiştirilirken Galatasaray şampiyon olan takım oldu.

Samsun Spor nerede?

SAMSUNSPOR Resmi Web Sitesi
Adres:Eski Garajlar karşısı Nuri Asan Tesisleri Doğupark Canik/SAMSUN
Telefon:0362 238 36 96
Faks:0362 238 37 88
E-posta:info@samsunspor.org.tr
Spor Okulu Tel:
4 satır daha

Deplasmanlı lig ne zaman başladı?

Türkiye'de futbol, 1936-1950 yılları arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Bursa ve Trabzon şehirlerinin takımlarının ağırlıkta olduğu Millî Küme adlı deplasmanlı bir ligde oynanmıştır.

Samsunspor kongre üyesi nasıl olunur?

a.Gerçek Kişiler; Fiil ehliyetine ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip ve 18 (on sekiz) yaşını doldurmuş, kalbinde Samsunspor sevgisi taşıyan ve kulübün değerlerine saygılı herkes Kulübe üye olabilir.

Samsunspor ne zaman 1 lige çıktı?

Samsunspor, profesyonel liglere ilk kez 1965-66 sezonunda günümüzdeki adı 1. Lig olan 2. Futbol Ligi'nde adım attı. tarihinde ilk profesyonel lig maçını oynayan Samsunspor'un rakibi Yeşildirek idi.

Türkiyede Profesyonel lig ne zaman başladı?

19 yılları arasında düzenlenen Millî Küme'ye; İstanbul, Ankara ve İzmir futbol liglerinde üst sıralarda yer alan takımlar katılmaktaydı. 1951 yılında ülkede profesyonel futbolun kabul edilmesiyle birlikte önce 1952'de İstanbul'da, 1955'te ise Ankara ve İzmir'de profesyonel ligler kuruldu.