Elyaf kanser yapar mı?

İçindekiler:

  1. Elyaf kanser yapar mı?
  2. Nano elyaf ne demek?
  3. Elyaf yastık nedir?
  4. Kaz tüyü yorgan iyi mi?
  5. Kaz tüyü yorgan nasıl seçilir?

Elyaf kanser yapar mı?

Elyaf yorgan ve yastıkta yatan kişilerin akciğer kanseri, guatır, cilt kanseri olma ihtimali çok fazladır. Bunun için elinizden geldiği kadar yastık ve yorganlarda elyaftan kaçının."

Nano elyaf ne demek?

İLK-ON - NANO ELYAF. TeknoDown; “ teknolojik gıdı tüyü ”adı verilen Nano elyaftır. Sağlıklı, hafif, kullanım kolaylığı sunan ve kaz tüyüne alternatif olan yeni teknoloji ürünüdür. İLK-ON üretim tesislerinde özel işlemler sonucu elyaf 0,7 denye inceliğe getirilmektedir.

Elyaf yastık nedir?

Boncuk Silikon Elyaf, Silikonize elyaf'ın 5mm çapında ince elyaf toplarından oluştuğu bir elyaf çeşididir. Silikonize elyafın tüm avantajlarını bünyesinde barındırır. Bu ince elyaftan 5mm toplar oluşturulmasının sebebi; Boncuk Silikon Elyaf'ın dolgu olarak kullanıldığında, yastıkta oluşan toplanmayı önlemesidir.

Kaz tüyü yorgan iyi mi?

Kaz tüyü yorganlar terlemeye neden olması, alerjiyi tetiklemesi nedeniyle sağlıklı bir yorgan olarak kabul edilmez. Bu nedenle, özellikle kolay terleyen ve alerjisi olanlara kullanılması tavsiye edilmez.

Kaz tüyü yorgan nasıl seçilir?

Kaz tüyü yorgan alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta tüyün kazın hangi bölgesine ait olduğudur. Kanat bölgesi kullanıldığında sıcak tutma oranı düşerken, gıdık bölgesinden tüy oranının arttığı kullanımında sıcak tutma olasılığı artacak, bunun yanı sıra daha hafif ve yumuşak hissetmenizi sağlayacaktır.